Libnet.ro
UNICEF

06:45

PPDA va sustine in alegerile din Hancesti pe unul dintre candidatii inregistrati

Adevărul Adevărul,
PPDA va sustine in alegerile din Hancesti pe unul dintre candidatii inregistrati

Partidul Platforma Demnitate si Adevar a decis ca va sustine unul dintre candidatii inaintati pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie. Declaratia a fost facuta de deputatul PPDA Vasile-Andrei Nastase. Potrivit lui, formatiunea va opta pentru candidatura cea mai integra si profesionista, care are profil european, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

Ionela van Rees-Zota, prima romanca inscrisa la alegerile din Germania, vrea sa devina consilier local la Nurenberg Ioana Constantin (PMP): Ne-am intalnit vineri la Conventia Romanilor de Pretutindeni

Ionela van Rees-Zota va candida pentru un loc de consilier local din partea Uniunii Crestin Sociale din landul Bavaria la Nurenberg, fiind prima romanca care se inscrie intr-o cursa electorala din Germania, a.

Descoperiti. Femeile din spatele unora dintre cei mai puternici barbati din Romania

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, la Descoperiti, un material despre femeile aflate in spatele celor mai puternici barbati din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )