Libnet.ro
UNICEF

14:30

Predoiu: Sunt doua tendinte in PSD in privinta Codului fiscal: una rigida sustinuta de grupul din jurul premierului Ponta si una de deschidere, sustinuta de Liviu Dragnea

B1 B1,
Predoiu: Sunt doua tendinte in PSD in privinta Codului fiscal: una rigida sustinuta de grupul din jurul premierului Ponta si una de deschidere, sustinuta de Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat miercuri ca in PSD a observat doua linii de gandire referitoare la discutiile despre Codul fiscal, o pozitie inflexibila si rigida in jurul premierului. continuă pe B1

Predoiu, despre Codul Fiscal: Am observat deschidere la Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca a observat doua linii de gandire in PSD in privinta Codului Fiscal, una ridiga a oamenilor din jurul lui Victor Ponta, iar alta de deschidere din partea presedintelui interimar Liviu Dragnea.

FMI cere modificarea Codului fiscal. Pericliteaza realizarile Romaniei

Fondul Monetar International avertizeaza ca adoptarea noului Cod Fiscal poate pune in pericol progresele facute de Romania pana in prezent. FMI sustine ca reducerile de taxe si impozite se fac mult prea.

Isarescu, noi critici la adresa Codului Fiscal

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a pledat din nou, marti, pentru o relaxare fiscala la momentul potrivit si cu masura, considerand ca aplicarea tuturor masurilor cuprinse in Codul Fiscal incepand cu 1 ianuarie 2016 nu este sustenabila.

Discutii intre Isarescu si Teodorovici pe tema Codului Fiscal

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de.

Nu vom reveni asupra Codului Fiscal sub nicio forma

Guvernul nu va renunta sub nicio forma la reducerile de taxe si impozite prevazute in Codul Fiscal, a anuntat, vineri, ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, care a spus ca va discuta cu Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe aceasta tema, ca sa-i argumenteze inca o data ca aceste masuri nu vor avea efecte negative in economie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )