Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce pregatesc liderii PNL de ziua presedintelui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ce pregatesc liderii PNL de ziua presedintelui Klaus Iohannis

Copresedintii PNL au anuntat ca liberalii vor avea o actiune sambata la Constanta si ca vor sarbatori ziua de nastere a presedintelui Klaus Iohannis de pe litoral, urmand sa ii telefoneze sefului statului pentru a-i ura toate cele bune. continuă pe România Liberă

CCR discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile, respectiv Legea pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de.

Adevarul Live: Klaus Iohannis, nervozitate accentuata din cauza lui Victor Ponta

Declaratia de presa de marti a presedintelui Klaus Iohannis a fost cea mai dura la adresa premierului Victor Ponta de la inceputul coabitarii dintre cei doi. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza atitudinea presedintelui.

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii privind alesii locali, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a decis ca Legea incompatibilitatii privind alesii locali,, este neconstitutionala, informeaza B1 TV. Decizia si motivatia.

Klaus Iohannis: Este nevoie sa readucem rigoarea, claritatea si corectitudinea in tot ce tine de cadrul normativ care priveste securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in urma intalnirii cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii, ca rigoarea, claritatea si.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele politice pe tema Strategiei Nationale de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la ora 18. 00, cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare, pentru a dezbate Strategia Nationala de Aparare.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor.

Klaus Iohannis a castigat procesul cu ANI privind conflictul de interese

Presedintele Klaus Iohannis a castigat miercuri procesul cu Agentia Nationala de Integritate, privind conflictul de interese, informeaza B1 TV. Curtea de Apel Alba Iulia a luat miercuri aceasta decizie, insa ace.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )