Libnet.ro
UNICEF

13:31

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana.

Avertisment pentru membrii Guvernului britanic: David Cameron le cere ministrilor sai sa ii sustina strategia privind UE sau sa paraseasca Executivul

Premierul britanic, David Cameron, i-a avertizat pe ministri din cabinetul sau ca trebuie sa sustina strategia sa privind Uniunea Europeana sau sa plece din Guvern, informeaza Reuters. Daca vreti sa faceti.

David Cameron le cere ministrilor sa ii sustina strategia privind UE sau sa paraseasca Guvernul

Premierul britanic, David Cameron, vrea sa inabuse primele semne ale unei rebeliuni in cadrul partidului sau conservator in legatura cu UE, avertizandu-si ministrii ca trebuie sa sustina strategia sa privind Uniunea Europeana sau sa plece din Guvern, relateaza Reuters, in pagina electronica.

David Cameron le cere ministrilor sa ii sustina strategia privind UE

Premierul britanic, David Cameron, si-a avertizat ministrii ca, daca nu ii sprijina strategia asupra UE, vor trebui sa paraseasca Guvernul.

Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, referitor la votul in cazul lui Victor Ponta, ca este o zi trista pentru Romania intrucat premierul a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu.

Presedintele Klaus Iohannis, nervos pe jurnalisti inaintea plecarii la Bruxelles: Ati terminat? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC), desfasurat la Bruxelles. La plecarea din tara, pe.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

Ce pregatesc liderii PNL de ziua presedintelui Klaus Iohannis

Copresedintii PNL au anuntat ca liberalii vor avea o actiune sambata la Constanta si ca vor sarbatori ziua de nastere a presedintelui Klaus Iohannis de pe litoral, urmand sa ii telefoneze sefului statului pentru a-i ura toate cele bune.

Klaus Iohannis a castigat procesul cu ANI privind conflictul de interese

Presedintele Klaus Iohannis a castigat miercuri procesul cu Agentia Nationala de Integritate, privind conflictul de interese, informeaza B1 TV. Curtea de Apel Alba Iulia a luat miercuri aceasta decizie, insa ace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )