Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premiera. Doua asistente medicale din Lugoj, concediate pentru ca nu au vrut sa vaccineze populatia contra COVID

Antena3 Antena3,
Premiera. Doua asistente medicale din Lugoj, concediate pentru ca nu au vrut sa vaccineze populatia contra COVID

Decizie radicala in Lugoj: doua asistente din sistemul de invatamant care au refuzat detasarea la un Centru COVID-19 pentru a participa la vaccinarea populatiei vor fi concediate. continuă pe Antena3

Precizari privind cazul unei asistente medicale de la Marius Nasta care a murit la o saptamana dupa vaccinare. Nu a avut reactii adverse nici dupa prima, nici dupa a doua doza. Cauzele decesului vor fi stabilite de IML

Ministerul Sanatatii a transmis vineri seara o serie de precizari cu privire la cazul unei asistente medicale in varsta de 55 de ani, care lucra la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti si care a murit in data de 28 ianuarie, la o saptamana dupa ce a primit si a doua doza de vaccin anti-Covid. Atat ministerul cat si conducerea spitalului Marius Nasta precizeaza ca femeia nu a prezentat reactii adverse nici dupa prima doza de vaccin, nici dupa rapel, iar cauzele decesului urmeaza sa fie stabilite de IML in urma autopsiei.

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

AEP colecteaza informatii cu privire la alegerile parlamentare din decembrie 2020 pentru optimizarea activitatilor in sectiile de votare

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat vineri ca a demarat o actiune de colectare de informatii cu privire la modul in care s-au desfasurat alegerile parlamentare din decembrie 2020, prin intermediul unui chestionar online care a fost transmis operatorilor de calculator si expertilor electorali care au indeplinit functia de presedinte al biroului electoral al sectiei de votare sau loctiitor al acestuia. Obiectivul este optimizarea activitatii in sectiile de votare.

Guvernul vrea sa atraga 50 de milioane de euro din bani europeni pentru cresterea sigurantei pacientilor in spitale

Guvernul Romaniei a aprobat, astazi, un Memorandum propus de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene impreuna cu Ministerul Sanatatii care urgenteaza alocarea a 50 de milioane de euro, fonduri europene prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), pentru cresterea sigurantei pacientilor in spitale.

Pfizer se asteapta ca vanzarea vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat cu BioNTech sa genereze 15 miliarde de dolari in 2021. Suma reprezinta un sfert din veniturile prognozate pentru acest an

Pfizer Inc. a precizat, marti, ca se asteapta sa genereze 15 miliarde de dolari sau aproximativ un sfert din veniturile totale prognozate pentru acest an din vanzarea vaccinului anti-COVID-19 pe care l-a de.

Sprijinul din partea Guvernului pentru parintii care stau acasa cand elevii desfasoara ore online va continua. Ministrul Muncii, Raluca Turcan: Asa mi s-ar parea firesc (VIDEO)

Ministrul Muncii a anuntat marti ca pratintii care stau acasa alaturi de copii, cand acestia participa la orele online vor primi in continuare acea forma de prijin in bani din partea Guvernului. Este vorba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2207 seconds )