Libnet.ro
UNICEF

09:01

Premierul Dacian Ciolos a numit doi noi secretari de stat

Antena3 Antena3,
Premierul Dacian Ciolos a numit doi noi secretari de stat

Premierul Dacian Ciolos a numit doi noi secretari de stat. continuă pe Antena3

Ciolos a numit doi noi secretari de stat la Justitie si Economie

Premierul Dacian Ciolos i-a numit pe Adrian Baboi-Stroe si pe Anca Magdalena Chiser in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, respectiv Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Doi noi secretari de stat, numiti de Dacian Ciolos la Justitie si Economie

Premierul Dacian Ciolos i-a numit pe Adrian Baboi-Stroe si pe Anca Magdalena Chiser in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, respectiv Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, aceasta din urma figurand in 2004 pe listele PSD pentru un loc de deputat, transmite Mediafax.

Premierul Dacian Ciolos a vizitat o gradinita din Potlogi, cu doar 14 copii inscrisi

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din satul Podu Cristinii, din comuna damboviteana Potlogi, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de tichete sociale prin programul Fiecare Copil in Gradinita FCG).

Premierul Dacian Ciolos, in vizita la o gradinita unde copiii beneficiaza de tichete sociale

Premierul Dacian Ciolos, insotit ministrul muncii, Ana Costea, si de ministrul educatiei, Adrian Curaj, au vizitat, marti, o gradinita din judetul Dambovita, unde mai multi copii beneficiaza de tichete sociale prin programul Fiecare Copil in Gradinita FCG), initiat in 2010 de Asociatia OvidiuRo, in parteneriat cu Ministerul Educatiei.

Ciolos a numit doi noi secretari de stat la Justitie si Economie - un tehnocrat si un apropiat PSD

Imagini inedite. Dacian Ciolos, in vizita la o gradinita din Dambovita

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi, judetul Dambovita, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de.

Imagini inedite. Dacian Ciolos a pozat in mijlocul unor copii de gradinita din Dambovita

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, marti, gradinita din Podu Cristinii, comuna Potlogi, judetul Dambovita, unitate de invatamant cu 14 copii inscrisi. 11 dintre acestia sunt eligibili pentru a beneficia de.

Luna deplasarilor externe pentru premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos incepe in forta anul 2016. Si-a programat mai multe intrevederi cu lideri importanti europeni. Practic, premierul preia fraiele politicii externe la nivel european, primind unda verde de.

Dacian Ciolos, premierul strazii si prietenul politicienilor

Dacian Ciolos, tehnocratul, premierul strazii este marul putred al presedintelui Iohannis. Putred? Pentru ca in scurt timp a reusit sa legitimeze mazga partidelor politice si sa revina la guvernarea cu frana trasa de tip Troika.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )