Libnet.ro
UNICEF

21:15

Premierul israelian sustine decizia lui Donald Trump de a construi un zid la granita cu Mexicul

România Liberă România Liberă,
Premierul israelian sustine decizia lui Donald Trump de a construi un zid la granita cu Mexicul

Premierul israelian Benjamin Netanyahu saluta decizia lui Donald Trump de a contrui un zid la granita SUA cu Mexic. Mesajul a fost postat pe pagina de Twitter a premierului, care a spus ca asa, Trump va stopa migratia. continuă pe România Liberă

Presedintele Mexicului condamna ordinul lui Donald Trump de construire a unui zid la granita dintre SUA si Mexic: Nu vom plati pentru zidul lui Trump!

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, proiectul omologului sau american Donald Trump de a construi un zid la granita dintre cele doua tari si a promis sa-i apere pe migrantii mexicani din Statele Unite.

Apel al primarului Berlinului catre Donald Trump: Nu construiti acest zid!

Primarul Berlinului, Michael Muller, a facut apel vineri la presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sa renunte la proiectul sau de a construi un zid intre SUA si Mexic, reamintind suferintele produse nu doar in Germania, ci si in intreaga Europa de Zidul Berlinului, transmit AFP si DPA.

Donald Trump vrea sa impuna o taxa de 20% asupra bunurilor importate din Mexic pentru a finanta zidul

Presedintele Donald Trump va cauta sa impuna o taxa de 20% asupra bunurilor importate din Mexic si va folosi aceste venituri pentru a construi zidul de la frontiera cu Mexicul, a anuntat un purtator de cuvant al Casei Albe, relateaza BBC News.

Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri directive pentru a construi un zid de-a lungul frontierei dintre SUA si Mexic si pentru a adopta masurile drastice in orasele din SUA care gazduiesc imigranti ilegali, actionand rapid in privinta planurilor anuntate in campanie de a reduce imigratia si a spori securitatea nationala.

Donald Trump sustine torturarea suspectilor de terorism prin metoda simularii de inec

Presedintele Donald Trump sustine in continuare tehnica de tortura a inecului aplicata pe suspectii de terorism. Presedintele SUA precizeaza ca in timpul audierilor, trebuie sa luptam impotriva focului cu foc, si sustine unele tehnici de torturare, potrivit BBC.

UPDATE. Premierul britanic Theresa May, la Casa Alba. Vladimir Putin si Angela Merkel, pe telefon cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

UPDATE. Theresa May si Donald Trump isi reafirma angajamentele fata de NATO. Regina Marii Britanii l-a invitat pe Donald Trump la Londra.

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Premierul francez Bernard Cazeneuve indeamna UE la actiune in fata declaratiilor ingrijoratoare ale lui Donald Trump

Premierul francez Bernard Cazeneuve a indemnat joi la mobilizare in fata declaratiilor ingrijoratoare ale noului presedinte american Donald Trump, care necesita, in opinia sa, un raspuns puternic din partea Uniunii Europene UE) in domeniul Apararii si protejarii intereselor economice, relateaza Reuters.

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut.

Reactia presedintelui mexican, dupa ce Donald Trump a semnat ordinul prin care va incepe constructia zidului la frontiera cu Mexicul: in loc sa ne uneasca, ne desparte

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, decizia presedintelui american Donald Trump de a semna ordinul executiv prin care se va incepe constructia zidului la frontiera dintre Statele Unite si Mexic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )