Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Pavel Filip pleaca marti la Bucuresti sa se intalneasca cu Dacian Ciolos

Adevărul Adevărul,
Premierul Pavel Filip pleaca marti la Bucuresti sa se intalneasca cu Dacian Ciolos

Premierul Republicii Moldova Pavel Filip va efectua, marti 26 ianuarie, o vizita oficiala in Romania si se va intalni cu omologul sau Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Premierul Pavel Filip va efectua marti o vizita oficiala in Romania

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, va efectua marti, 26 ianuarie, o vizita la Bucuresti si va avea o intrevedere cu omologul sau roman Dacian Ciolos, a anuntat guvernul de la Chisinau intr-un comunicat.

Premierul Pavel Filip respinge ideea ca Republica Moldova este un stat capturat. Eu nu m-am simtit capturat de nimeni

Premierul Pavel Filip respinge ideea ca Republica Moldova ar fi un stat capturat si spune ca nu intelege, de fapt, aceasta sintagma.

Premierul Republicii Moldova Pavel Filip efectueaza, marti, prima vizita oficiala in Romania

Pavel Filip, premierul proaspat investit al Republicii Moldova, va efectua, marti 26 ianuarie, o vizita oficiala in Romania si se va intalni cu omologul sau roman, Dacian Ciolos, anunta Guvernul Moldovei pe pagina oficiala.

Premierul Republicii Moldova face o vizita la Bucuresti

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, va efectua marti, 26 ianuarie, o vizita la Bucuresti si va avea o intrevedere cu omologul sau roman Dacian Ciolos, a anuntat guvernul de la Chisinau intr-un.

Primele indicatii ale lui Pavel Filip ca premier. Andrian Candu cheama liderii protestatarilor la discutii

Prim-ministrul proaspat investit, Pavel Filip, le-a cerut oamenilor legii sa asigure protectia cetatenilor, dar si a bunurilor statului, in contextul manifestatiilor petrecute in centrul Chisinaului. Premierul a dispus investigarea cazurilor de violenta, distrugeri si furturi, produse in timpul protestelor la Parlament, in seara zilei de 20 ianuarie.

Proteste la Chisinau. Declaratia lui Pavel Filip in a doua zi de la investire: Ceea ce s-a intamplat este inadmisibil

Noul prim-ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip, a transmis presei o declaratie in care anunta ca urmareste cu atentie protestele din Capitala si cheama oamenii sa nu se lase manipulati.

Cine este Pavel Filip: ministru fara intrerupere de 5 ani, fost sef al bomboanelor Bucuria

Cine este Pavel Filip, noul premier al Republicii Moldova? El a fost prezent in toate guvernele de la Chisinau din ultimii 5 ani ca ministru al tehnologiei informatiilor, dupa o cariera in mediul de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )