Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul Ponta si-a postat pe Facebook fisa medicala de la spitalul din Turcia

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta si-a postat pe Facebook fisa medicala de la spitalul din Turcia

Premierul Victor Ponta a postat, luni seara, pe Facebook, fisa sa medicala de la Spitalul Medipol din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stang, care contine denumirea interventiei chirurgicale, analize de. continuă pe Antena3

Ponta a postat, pe Facebook, fisa medicala de la spitalul din Turcia

Premierul Victor Ponta a postat, luni seara, pe pagina personala de Facebook, fisa sa medicala de la Spitalul Medipol din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stang.

Premierul Ponta, despre Strategia de aparare transmisa de presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3 ca stie obiectiile lui Tariceanu pe tema Strategiei de aparare transmisa de presedintele Iohannis, dar ca el i-a consultat pe.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie

Premierul Victor Ponta a ales sa se autosuspende din functie, dupa operatia la genunchi pe care a facut-o in Turcia. Anuntul a fost facut chiar de seful Guvernului, duminica, pe pagina sa de.

Premierul Ponta nu mai este gorjean. Si-a donat casa din lemn din comuna Baia de Fier

Premierul Victor Ponta nu mai poate afirma ca are vreo legatura cu judetul Gorj, asa cum spunea pana acum, pentru ca si-a donat casa din lemn pe care o detinea in comuna Baia de Fier.

Premierul Ponta si-a modificat drastic declaratia de avere fata de anul trecut

Premierul Victor Ponta si-a modificat drastic declaratia de avere fata de anul trecut. in aceeasi zi din anul 2015, Ponta a reusit sa vanda doua apartamente a cate 65 de metri patrati, pe care a.

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie pentru o luna si il vrea interimar pe Gabriel Oprea

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat d.

Premierul Ponta isi reia activitatea in 28 de zile. Primul ministru ii va cere presedintelui Iohannis ca Gabriel Oprea ii preia atributiile

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )