Libnet.ro
UNICEF

12:15

Premierul Spaniei, prima declaratie dupa referendumul din Catalonia

B1 B1,
Premierul Spaniei, prima declaratie dupa referendumul din Catalonia

Premierul Spaniei, Marinao Rahjoy, a negat faptul ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta. Acesta sustine ca consultarea populara a fost o o parodie a insesi esentei. continuă pe B1

Venezuela: Maduro il numeste ipocrit pe Rajoy pentru incercarea de a opri referendumul din Catalonia

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a criticat, duminica, pe premierul Spaniei, Mariano Rajoy pentru incercarea de a interzice referendumul din Catalonia. Maduro a spus ca Rajoy este un ipocrit pentru ca a sustinut opozitia din Venezuela in timp ce el a reprimat dorinta cetatenilor din Spania, relateazaReuters.

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari .

Referendumul din Catalonia, motiv de razboi intre Gerard Pique si Sergio Ramos (FOTO)

Gerard Piquea postat un mesaj pe Twitter prin care anunta ca sustinereferendumul de duminica din Catalonia. Aceasta actiune este interzisa de justitie, iar colegul sau din Nationala.

Petre M. Iancu: Pentru Europa, referendumul din Catalonia nu poate fi o veste buna |Comentariu DW

Popoarele au, in mod evident, dreptul la autodeterminare, dar dreptul la independenta poate fi solicitat doar in anumite conditii, explica un articol publicat de Deutsche Welle.

Prima reactie a premierului spaniol dupa referendumul pentru independenta Cataloniei

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a negat duminica seara ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta, informeaza Reuters. Consultarea populara a fost o parodie a insesi.

GALERIE FOTO Politia nationala a intervenit in forta, cu gloante de cauciuc, la referendumul pentru secesiune din Catalonia. 460 de raniti. Premierul Spaniei neaga ca ar fi avut loc un referendum

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, a negat, duminica seara, ca in Catalonia ar fi avut loc un referendum pentru independenta.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

Simona Halep, momente grele dupa infrangerea din finala Roland Garros: Simteam ca mor in fiecare zi

Simona Halep a oferit in ceas aniversar, un interviu special pentru Forbes, in care a dezvaluit cat de mult a suferit dupa infrangerea din acest an din finala de la Roland Garros, cu.

Premierul Spaniei a multumit fortelor de ordine pentru ca au respectat legea si si-au facut treaba: Catalonia nu a reusit sa organizeze referendumul

Regiunea Catalonia nu a reusit sa organizeze, duminica, referendumul pentru independenta, a afirmat premierul spaniol Mariano Rajoi, care le-a multumit fortelor de ordine pentru faptul ca au respectat legea si si-au facut treaba, dupa ce 760 de oameni au fost raniti intre ciocnirile dintre politie si participantii la votul pentru independenta Cataloniei, relateaza Reuters. Declaratiile lui Rajoi vin intr-un moment in care mii de protestatari au ocupat Plaza del Sol din Madrid si cer demisia premierului: Pleaca, Rajoy. Noi suntem anti-fascisti!.

GALERIE FOTO Politia nationala a intervenit in forta, cu gloante de cauciuc, la referendumul pentru secesiune din Catalonia. 700 de raniti. Premierul Spaniei neaga ca ar fi avut loc un referendum

Peste 700 de persoane au fost ranite, duminica, in Catalonia, in contextul referendumului pentru independenta acestei regiuni fata de Spania.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )