Libnet.ro
UNICEF

05:15

Premierul turc se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor care cer demisia guvernului

Adevărul Adevărul,
Premierul turc se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor care cer demisia guvernului

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, relateaza agentia France Presse. continuă pe Adevărul

UPDATE Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor/ Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim,

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP. UPDATE: 8:30 Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim, la Istanbul, centrul miscarii de protest impotriva Guvernului care afecteaza Turcia de 12 zile, utilizand la scara larga grenade lacrimogene.

Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP.

Premierul turc le-a cerut manifestantilor sa inceteze imediat protestele antiguvernamentale

Primul-ministru turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut, vineri, manifestantilor sa inceteze manifestatiile. Reintors in tara,Erdogan a cerut chiar de pe aeroport oprirea protestelor deoarece si-au.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan se va intalni marti cu reprezentantii protestatarilor

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, se va intalni marti cu reprezentantii protestatarilor, multime care cere demisia sa, potrivit unui anunt facut de purtatorul de cuvant al Executivului turc. Premierul le-a.

Premierul turc AVERTIZEAZA: Rabdarea Guvernului are limite!.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa, relateaza Mediafax. Noi suntem rabdatori, suntem intotdeauna rabdatori, dar rabdarea noastra are limite, a declarat Erdogan in fata catorva mii de sustinatori, la sosirea pe aeroportul din Ankara. Noi nu dam socoteala unor grupari marginale, ci in fata natiunii . Natiunea ne-a adus la putere si ea este singura care ne .

Turcia: Recep Tayyip Erdogan se va intalni marti cu reprezentantii protestatarilor.

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, se va intalni marti cu reprezentantii manifestantilor, care ii cer demisia, anunta purtatorul de cuvant al Guvernului turc, citat de AFP, potrivit Mediafax. Premierul le-a dat intalnire anumitor grupuri care organizeaza manifestatiile. Cred ca se vor intalni miercuri, a declarat vicepremierul Bulent Arinc. Bilantul violentelor care dureaza de doua saptamani in Turcia a ajuns la trei morti si peste 2. 000 de raniti. Protestele, care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )