Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Victor Ponta se adreseaza astazi Parlamentului. Continua balciul politic?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premierul Victor Ponta se adreseaza astazi Parlamentului. Continua balciul politic?

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, astazi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020,. continuă pe Wall-Street Ro

Valeriu Zgonea: Am acceptat ca premierul Victor Ponta sa se adreseze Parlamentului marti la ora 13:00

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni seara, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, ca a fost acceptata cererea premierului Victor Ponta de.

Traian Ungureanu: Premierul Victor Ponta este un fel de Gica Contra european

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca premierul roman Victor Ponta este un fel de Gica contra european, care nu intelege ca la nivelul UE.

Victor Ponta se adreseaza Parlamentului reunit in sedinta comuna. PDL nu participa

Premierul Victor Ponta se adreseaza marti Parlamentul reunit in sedinta comuna, unde si va vorbi despre pozitia tarii noastre in legatura cu reuniunea Consiliului European. Liderul Executivului doreste ca.

Victor Ponta vrea sa se adreseze Parlamentului pe tema pozitiei Romaniei la CE de la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a solicitat sa se adreseze marti Parlamentului, pentru a discuta despre rezolutia adoptata, luni, de conducerea USL privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European din 22-23 noiembrie.

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta in Parlament: Nimeni nu participa la Consiliul European reprezentandu-se doar pe sine. Beneficiile pentru Romania nu trebuie sa fie secrete, nu este apanajul unui singur om

Premierul Victor Ponta se va adresa marti, de la ora 13:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prezenta punctul de vedere al Guvernului cu privire la pozitia pe care Romania trebuie sa o adopte la reuniunea Consiliului European de la sfarsitul acestei saptamani. Ora 14. 23: Crin Antonescu: Nu exista nici un personaj in istoria recenta a Romaniei, care sa nu fi fost mare parlamentar, care sa nu respecte Parlamentul. Va felicit, dle premier, pentru gestul politic pe care-l sper asezat ca o traditieOra 14. 15: Mircea Toader PDL): PDL nu participa la cvorum pentru ca USL nu ne-a consultat la redactarea rezolutieiOra 14. 10: Grupul USL citeste propunerea de rezolutie a Parlamentului14. 09 Victor Ponta a revenit la tribuna Parlamentului: Toate deciziile importante pentru Romania pe care presedintele, Guvernul pot sa le ia considere trebuie prezentate Parlamentului si prezentate in Parlament. Ora 13:09 A inceput sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului.

UPDATE Premierul Victor Ponta in Parlament: Nimeni nu participa la Consiliul European, reprezentandu-se doar pe sine. Beneficiile pentru Romania nu trebuie sa fie secrete, nu este apanajul unui singur om

Premierul Victor Ponta se va adresa marti, de la ora 13:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prezenta punctul de vedere al Guvernului cu privire la pozitia pe care Romania trebuie sa o adopte la reuniunea Consiliului European de la sfarsitul acestei saptamani. UPDATE 13:09 A inceput sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului.

Victor Ponta, in Parlament: Nimeni nu participa la Consiliu reprezentandu-se pe sine

Premierul Victor Ponta s-a adresat marti Parlamentului in care a vorbit despre cum afecteaza bugetul UE Romania, prezentand si o situatie a absorbtiei fondurilor europene. As fi dorit ca azi sa auzim si.

Victor Ponta le-a cerut tuturor ministrilor sa vina in Parlament

Premierul Victor Ponta a solicitat tuturor ministrilor sa fie prezenti in plenul Parlamentului la momentul in care va transmite parlamentarilor punctul de vedere al Guvernului referitor la interesele si strategia tarii in cadrul negocierilor privind cadrul financiar multianual al UE 2014-2020, informeaza sursele de presa.

Victor Ponta: Dupa alegeri probabil o sa avem din nou coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procesul de coabitare dintre USL si Traian Basescu va continua, probabil, dupa parlamentare, el apreciind ca seful statului nu are de ales. Coabitarea il tine pe do.

Victor Ponta: Gradul de absorbtie a fondurilor europene de coeziune a ajuns la 20%

Premierul Victor Ponta a afirmat, astazi, ca gradul de absorbtie a fondurilor europene de coeziune a ajuns la 20%, tara noastra reusind sa atraga pana in prezent 4 miliarde euro din cele peste 19 miliarde euro alocate pentru perioada 2007-2013, relateaza sursele de presa.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )