Libnet.ro
UNICEF

11:00

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Csutak-Nagy Laszlo in postul de vicepresedinte al ANSVSA

B1 B1,
Premierul Victor Ponta l-a numit pe Csutak-Nagy Laszlo in postul de vicepresedinte al ANSVSA

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Csutak-Nagy Laszlo in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, aceesta fiind propus de UDMR Salaj. Csutak-Bagy a. continuă pe B1

Efectul campaniei Antena 3 impotriva DNA, acuzata ca a determinat cinci sinucideri: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala de ancheta procuroril

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi, a declarat Ponta. Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe motiv de boala sau incadrari la o grupa mai favorabila pentru o pensie mai mare fiind fenomen de masa in Romania.

Zi mare pentru premierul Victor Ponta. Va cere sprijinul partidului pentru candidatura la prezidentialele din noiembrie

Victor Ponta cere azi sprijinul PSD pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale, in Consiliul National al Partidului ce se tine la Craiova. in urma cu o saptamana premierul Victor Ponta si-a anuntat.

Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului. Premierul Victor Ponta, prezent

Ziua Imnului National este sarbatorita astazi in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti. La eveniment sunt prezenti premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

Ponta l-a numit pe consilierul sau Vasile Cepoi, la conducerea Comisiei de Acreditare a Spitalelor

Premierul Victor Ponta l-a numit, marti, pe consilierul sau Vasile Cepoi, fost ministru al Sanatatii, in functia de presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, cu rang de secretar de.

Spectacol de Ziua Imnului in Piata Tricolorului

Ziua Imnului National este sarbatorita astazi in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti. La eveniment sunt prezenti premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara va fi una pozitiva. Veniturile cresc cu 1,07 miliarde lei, iar cheltuielile cu 1,34 miliarde lei

Premierul Victor Ponta a afirmat ca rectificarea bugetara va fi pozitiva si va fi aprobata in sedinta Guvernului de vineri. Este o rectificare pozitiva, cresc veniturile cu 1,07 miliarde lei, iar cheltuielile vor fi revizuite in crestere cu 1,34 miliarde lei, a spus Ponta. Potrivit acestuia, mai multe ministere vor primi bani in plus. De asemenea, se vor mai aloca 600 milioane de lei catre autoritatile locale pentru plata arieratelor. In schimb se vor taia 750 milioane de lei de la Ministerul Finantelor, de la capitolul actiuni generale, si 25 milioane de lei de la Ministerul Mediului.

Victor Ponta: Nu voi mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat in direct la Antena 3 ca nu va mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu. Efectul pervers al acelei mici satisfactii de o zi a domnului Basescu de a face publice.

Victor Ponta, despre cererea lui Basescu de retragere a nominalizarilor la ministerele Culturii si Buget: Discurs de carciuma, imi mentin propunerile

Premierul Victor Ponta a caracterizat vineri solicitarea presedintelui Traian Basescu de a retrage nominalizarile la ministerule Culturii si la Buget, Rozalia Biro si Claudiu Manda, drept discurs de carciuma.

Victor Ponta i-a transmis presedintelui Basescu propunerile de numire in postul de ministru pentru Biro si Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru Buget,.

Victor Ponta a trimis la Cotroceni propunerile de numire a lui Claudiu Manda si a Rozaliei Biro in functiile de ministru al Bugetului, respectiv ministru al Culturii

Premierul Victor Ponta a confirmat vineri dimineata ca a trimis la Cotroceni propunerile de numire a deputatului Claudiu Manda in functia de ministru delegat pentru Buget pe seful PSD Dolj, si a senatorului Rozaliei Biro pentru portofoliul Culturii.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )