Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presa internationala despre protestele din Romania: Mii de oameni - impotriva intentiei Guvernului de a gratia condamnatii si de a submina lupta anticoruptie

România Liberă România Liberă,
Presa internationala despre protestele din Romania: Mii de oameni - impotriva intentiei Guvernului de a gratia condamnatii si de a submina lupta anticoruptie

Presa internationala comenteaza pe larg protestele ample, la care au participat cu zeci de mii de romani, desfasurate duminica in marile orase ale Romaniei si in cateva capitale din vestul Europei. continuă pe România Liberă

Ce scrie presa internationala despre protestele din Bucuresti si alte orase din tara

Presa internationala relateaza despre protestele care au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in alte orase ale tarii, la care au participat mii de persoane.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

PROTESTE in toata tara: AICI poti fi in legatura permanenta cu toate live-urile din Romania

Mii de oameni au iesit, duminica seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara, protestand contra legilor amnistiei si gratierii propuse de Ministerul Justitiei. Oamenii sunt nemultum.

Garbine Muguruza, despre meciul din optimi cu Sorana Cirstea: Ma astept la un alt meci greu. Stiu cum joaca

Sorana Cirstea a fost surpriza frumoasa a editiei din acest a turneului de tenis de la Australian Open. Jucatoarea de tenis din Romania a reusit sa ajunga in optimile competitiei dupa ce pe.

Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

Ziua de duminica a fost una trista pentru iubitorii tenisului din Romania. Dupa ce Horia Tecau si Florin Mergea au fost eliminati din turneul de dublu, a venit randul Soranei Cirstea sa.

UniCredit va finanta IMM-urile din Romania cu bani de la un fond al BEI

Fondul European de Investitii FEI), o divizie a Bancii Europene de Investitii BEI), si UniCredit au semnat un contract pentru finantarea suplimentara cu 160 milioane euro a firmleor mici si mijlocii IMM) din opt state europene, inclusiv din Romania,.

Colegiul Psihologilor din Romania solicita abrogarea Ordinului privind evaluarea copiilor cu dizabilitati

Colegiul Psihologilor din Romania contesta prevederile Ordinului privind aprobarea metodologiei pentru evaluarea si interventia integrata in vederea incadrarii copiilor cu dizabilitati in grad de handicap, a orientarii scolare si profesionale a copiilor cu cerinte eductionale speciale, precum si in vederea abilitarii si reabilitarii copiilor cu dizabilitati si/sau cerinte educationale speciale si solicita abrogarea acestui act normativ.

Statistici ale Politiei, transmise asiguratorilor: Cinci decese pe zi, in medie, pe drumurile din Romania in 2016

Peste 1900 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere petrecute in 2016 pe soselele din Romania, aproximativ 28. 000 de persoane au fost ranite in accidente usoare si 8. 300 de persoane au fost ranite grav, conform informatiilor furnizate de Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), la solicitarea Uniunii Asiguratorilor UNSAR). Datele mai arata ca numarul accidentelor cu vatamari corporale inregistrate in 2016 a crescut cu 12% fata de anul trecut, iar numarul persoanelor ranite usor in accidente rutiere a crescut cu 15%. Mai mult, numarul accidentelor cu pagube materiale a crescut cu 5% fata de 2015.

Dacian Ciolos despre protestele impotriva legii amnistiei: Oamenii din strada nu au fost cumparati, au idealuri

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca zecile de mii de oameni care au protestat duminica in Romania au demonstrat ca isi pastreaza idealurile si nu pot fi cumparati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )