Libnet.ro
UNICEF

21:46

Presa internationala scrie despre referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Presa internationala scrie despre referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in atentia presei internationale dupa ce a anuntat luni seara posibilitatea organizarii unui referendum national cu privire la proiectul ordonantei de urgenta pentru dezincriminarea unor anumite fapte penale si gratierea unor detinuti, initiat de catre guvernarea Grindeanu. continuă pe Adevărul

Presa internationala scrie despre referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in atentia presei internationale dupa ce a anuntat luni seara posibilitatea organizarii unui referendum national cu privire la proiectul ordonantei de urgenta pentru dezincriminarea unor anumite fapte penale si gratierea unor detinuti, initiat de catre guvernarea Grindeanu.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Protestele de la Bucuresti au ajuns in atentia agentiilor internationale de presa, care noteaza ca mii de oameni au cerut in strada Guvernului sa renunte la proiectul de gratiere.

Liviu Dragnea, despre referendumul declansat de Klaus Iohannis: PSD nu este in razboi cu presedintele

PSD nu este in razboi cu presedintele Iohannis, a declarat liderul social-democrat Liviu Dragnea, marti, la sediul PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea unui referendum pe tema justitiei.

USR sustine referendumul ce va fi initiat de presedintele Klaus Iohannis/ Nicusor Dan: De data asta, nimeni nu trebuie sa mai stea acasa

USR anunta intr-un comunicat de presa ca sustine initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe problema amnistiei si gratierii. Am spus inca din campania electorala ca suntem impotriva oricarui demers prin care politicienii corupti si clientii lor sa poata scapa de Justitie se arata in comunicat.

Traian Basescu, despre referendumul initiat de Klaus Iohannis pe tema justitiei: Neinspirata decizie. Mai bine se anunta un referendum pentru Unirea cu Republica Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, pe contul sau de Facebook, ca decizia actualului sef al statului privind referendumul pe tema justitiei este neispirata si mai bine ar consulta populatia cu privire la unirea cu Republica Moldova.

Ministrul de Interne, despre referendumul initiat de Klaus Iohannis: Din punctul meu de vedere, sunt alte prioriati

Sunt alte prioritati. Astfel a reactionat ministrul de Interne Carmen Dan, atunci cand a fost rugata de jurnalisti sa isi exprime parerea cu privire la referendumul initiat de.

Ce scrie presa internationala despre protestele din Bucuresti si alte orase din tara

Presa internationala relateaza despre protestele care au avut loc, duminica seara, in Bucuresti si in alte orase ale tarii, la care au participat mii de persoane.

Liviu Dragnea, despre referendumul initiat de presedinte: Si noi sustinem lupta anticoruptie, nu mi-e clar de ce trebuie pusa aceasta intrebare. N-avem nimic impotriva referendumului, dar trebuie sa vedem care este oportunitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis propune la referendumul pe care l-a initiat ca poporul sa-si exprime vointa cu privire la continuarea luptei anticoruptie, in conditiile in care, spune el, si noi sustinem asta. Trebuie sa vedem mai intai care este oportunitatea, pentru ca, da, toti sustinem aceasta lupta anticoruptie, dar ce se intampla daca nu vin oamenii la vot si referendumul nu e validat, inseamna ca romanii nu sustin lupta anticoruptie? Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele, a mai spus Dragnea.

Firea, despre referendumul initiat de Iohannis: Este un demers ipocrit, necinstit, doar pentru a incepe foarte devreme campania electorala pentru alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, in legatura cu referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis pe tema gratierii si a modificarilor codurilor penale, ca acesta este un demers ipocrit si necinstit, facut pentru campania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )