Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratie comuna: Locul firesc al Republicii Moldova se afla in familia europeana

România Liberă România Liberă,
Declaratie comuna: Locul firesc al Republicii Moldova se afla in familia europeana

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova au formulat o declaratie comuna cu ocazia vizitei efectua. continuă pe România Liberă

Presedintele Romaniei, vizita oficiala marti la Chisinau. Klaus Iohannis si Maia Sandu urmeaza sa adopte o Declaratie comuna pentru consolidarea parteneriatului strategic bilateral

Presedintele Romaniei si Presedinta Republicii Moldovaurmeaza sa adopte o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral, reafirmand relatia speciala dintre.

Presedintele Romaniei a ajuns la Chisinau. Klaus Iohannis a fost intampinat de Maia Sandu, in prima vizita oficiala la nivel inalt pe care o primeste presedinta Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a inceput vizita oficiala efectuata marti la Chisinau, acolo unde a fost intampinat de noua presedinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, care se afla la primul.

Klaus Iohannis vine marti la Chisinau pentru a transmite un puternic mesaj de sustinere pentru noul presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, marti, 29 decembrie, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta va fi prima vizita a unui sef de stat dupa investirea in functie a Maiei Sandu.

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, infectat cu COVID-19

Ministrul de Extern al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, a fost infectat cu COVID-19. Oficialul a comunicat ca starea sa de sanatate este una satisfacatoare.

RAFILA: Ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze o cantitate de vaccin Republicii Moldova

Alexandru Rafila a propus ca Romania, in semn de solidaritate, sa doneze o cantitate de vaccin anti-COVID Republicii Moldova, pentru a asigura protectia personalului medical implicat in ingrijirea pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Presedintele Romaniei va fi marti la Chisinau, in prima vizita la nivel inalt pe care o primeste noua presedinta a Republicii Moldova. Ce declara Maia Sandu despre intalnirea cu Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent marti la Chisinau, unde se va intalni cu noua presedinta a Republicii Moldova. Maia Sandu a depus juramantul de investitura in 24 decembrie, iar.

Descoperire ireala in ochiul unui copil. in ce pericol se afla familia daca acesta plange

A fost identificat primul caz de SARS-CoV-2 in probe luate din lacrimile unui copil de 11 ani, dupa ce acesta a fost trimis la investigatii medicale dupa ce a stat mai mult timp in preajma unui adult infectat. Asadar, transmiterea virusului prin lacrimi este teoretic posibila. Descoperire ireala in ochiul unui copil Potrivit unui studiu .

Alexandru Rafila cere Guvernului sa doneze, din solidaritate, o cantitate de vaccin anti-COVID-19 Republicii Moldova

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, afirma, luni, ca limitarea raspandirii pandemiei de coronavrus este o prioritate a tuturor statelor, dar, deocamdata, doar statele din Uniunea Europeana au acces la vaccin. Consider ca ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze o cantitate de vaccin fratilor nostri din Republica Moldova, a afirmat deputatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )