Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila cere Guvernului sa doneze, din solidaritate, o cantitate de vaccin anti-COVID-19 Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila cere Guvernului sa doneze, din solidaritate, o cantitate de vaccin anti-COVID-19 Republicii Moldova

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniei la OMS, afirma, luni, ca limitarea raspandirii pandemiei de coronavrus este o prioritate a tuturor statelor, dar, deocamdata, doar statele din Uniunea Europeana au acces la vaccin. Consider ca ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze o cantitate de vaccin fratilor nostri din Republica Moldova, a afirmat deputatul. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila: Consider ca ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze o cantitate de vaccin fratilor nostri din Republica Moldova

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentatulRomaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, s-a aratat de parere ca ar fi un semn de solidaritate din partea Romaniei sa doneze Republicii Moldova o.

Profesorul Alexandru Rafila, propunere pentru Guvern: Romania sa doneze o cantitate de vaccin fratilor nostri din Republica Moldova

Deputatul PSD, Alexandru Rafila invita Guvernul la un act de solidaritate. El propune ca o parte din dozele de vaccin pe care le primeste Romania sa fie donate Republicii Moldova.

Alexandru Rafila: Ar fi un semn de solidaritate sa donam o cantitate de vaccin

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, este d.

Profesorul Alexandru Rafila, critici dure in debutul campaniei de vaccinare: Cred ca festivitatile au costat mai mult decat vaccinul

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, dr. Alexandru Rafila a declarat ca se va vaccina, dupa ce, recent, s-a vindecat de infectia cu COVID si a iesit recent din izolare. Potrivit acestuial organismul uman are nevoie de o consolidare a raspunsului imun, iar vaccinul ofera aceasta oportunitate.

Alexandru Rafila: Ma voi vaccina in aprilie cel mai probabil Cred ca acele cheltuieli cauzate de festivitatile pentru primirea vaccinului au costat mai mult decat vaccinul primit (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca se va vaccina impotriva COVID-19 in luna aprilie cel mai probabil pentru ca, desi a trecut.

Alexandru Rafila: Exista foarte putine boli care sa contraindice vaccinarea O simpla raceala nu contraindica vaccinarea

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat, la Digi 24,ca suntputine boli care sa contraindice vaccinarea impotriva COVID-19. El mai spune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )