Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, infectat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Externe al Republicii Moldova, infectat cu COVID-19

Ministrul de Extern al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, a fost infectat cu COVID-19. Oficialul a comunicat ca starea sa de sanatate este una satisfacatoare. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Moscova acuza Bucurestiul de santaj si-i cere sa nu se implice in treburile interne ale Republicii Moldova

Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe de la Moscova, Maria Zaharova, a declarat ca votul Parlamentului de la Chisinau din 16 decembrie, prin care limba rusa devine limba de comunicare in relatia cu statul, la fel ca si limba romana, va oferi mai multa stabilitate Republicii Moldova.

Maia Sandu a depus juramantul si a devenit, oficial, presedinta Republicii Moldova

Maia Sandu, aleasa presedinta a Republicii Moldova in noiembrie, a preluat in mod oficial mandatul prezidential in cadrul ceremoniei de investitura si depunere a juramantului, conform Digi24.

A demisionat Guvernul Republicii Moldova. Se doreste declansarea alegerilor anticipate

Premierul Ion Chicu a anuntat, miercuri, demisia lui si a intregului guvern al Republicii Moldova.

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, si-a anuntat demisia inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Guvernul Republicii Moldova, in frunte cu premierul Ion Chicu, isi va da demisia miercuri, in ziua in care Parlamentul urma sa examineze o motiune de cenzura. Anuntul a fost facut de premier in cadrul unui briefing de presa organizat de seful statului in functie, Igor Dodon, in ultima sa zi de mandat prezidential,transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )