Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, prima vizita in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, prima vizita in Republica Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, face astazi o vizita la Chisinau. Venirea lui Iohannis in Republica Moldova are loc dupa ce in timpul campaniei electorale staff-ul ACL a facut demersurile pentru o vizita la Chisinau. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, prima vizita la Chisinau: Va promit ca Romania va proteja integritatea teritoriala si interesele economice ale Republicii Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, face astazi o vizita la Chisinau. Vizita lui Iohannis in Republica Moldova vine dupa ce in timpul campaniei electorale staff-ul ACL a facut demersurile pentru o vizita la Chisinau, ramase insa fara rezultat.

Klaus Iohannis, la Chisinau, in prima vizita oficiala in afara tarii: Romania sustine parcursul european al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita oficiala la Chisinau, inaintea alegerilor de pe 30 noiembrie din aceasta tara. intr-o conferinta de presa comunca cu liderul PLDM, Vlad.

Klaus Iohannis, la Chisinau: Romania sustine parcursul european al Republicii Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita oficiala la Chisinau, inaintea alegerilor de pe 30 noiembrie din aceasta tara. intr-o conferinta de presa comunca cu liderul PLDM, Vlad.

Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, la Bucuresti

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o intrevedere la Bucuresti cu prim-vicepresedintele Partidului Liberal din Republica Moldova, Dorin Chirtoaca. intalnirea cu cel care este totodata si.

Gabriela Firea despre Klaus Iohannis: Analist politic debutant

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, l-a comparat miercuri pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, cu un analist politic debutant. Firea a spus, intr-un comunicat de presa venit ca replica la un interviu dat de Iohannis pentru Reuters, ca asteapta planuri de presedinte al tuturor romanilor, nu comentarii de analist politic debutant.

Klaus Iohannis: PNL ar putea avea majoritate in Parlament in 2015

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a anticipat ca mai multi parlamentari ar putea abandona coalitia premierului Victor Ponta in urmatoarele saptamani intr-un numar suficient de mare pentru a conduce la caderea Guvernului anul viitor,.

Klaus Iohannis, mesaj catre conducerea DNA: Traim intr-o tara parazitata de coruptie. Voi fi aliatul vostru in lupta

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a participat miercuri la conferinta Statul de drept. Europa de Est, dedicata unei analize asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie. Cu acest prilej, Iohannis le-a transmis un mesaj celor prezenti, inclusiv sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un.

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )