Libnet.ro
UNICEF

09:01

Presedintele Armeniei: Conflictul din Nagorno-Karabah risca sa degenereze in razboi. Turcia sa nu se implice

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Armeniei: Conflictul din Nagorno-Karabah risca sa degenereze in razboi. Turcia sa nu se implice

Confruntarile din regiunea Nagorno-Karabah risca sa se transforme intr-un razboi de amploare in Caucaz, avertizeaza presedintele Armeniei, Serj Sargsyan, cerand comunitatii internationale sa nu permita ingerinte ale Turciei, pe care o acuza ca sustine Azerbaidjanul. continuă pe Hotnews

Presedintele Armeniei avertizeaza Turcia sa nu se implice in conflictul din Nagorno Karabah

Confruntarile din regiunea Nagorno-Karabah risca sa se transforme intr-un razboi de amploare in Caucaz, avertizeaza presedintele Armeniei, Serj Sargsyan, cerand comunitatii internationale sa nu permita ingerinte ale Turciei, pe care o acuza ca sustine Azerbaidjanul.

Vladimir Putin indeamna partile implicate in conflictul din Nagorno-Karabah la o incetare imediata a focului

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, este profund ingrijorat in legatura cu informatiile privind reluarea actiunilor armate in Nagorno-Karabah si indeamna partile implicate in conflict la incetarea imediata a focului, a anuntat sambata secretarul de presa al Kremlinului, Dmitri Peskov, informeaza TASS, RIA Novosti si AFP.

Conflictul din Nagorno-Karabah, reaprins

Cel putin 32 de persoane, militari si civili, si-au pierdut viata, in ultimele 24 de ore, dupa reluarea luptelor in Nagorno-Karabah, regiunea separatista azera locuita de etnici armeni, informeaza BBC.

Erdogan: Turcia va sustine Azerbaidjanul pana la capat in conflictul privind Nagorno-Karabah

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dat asigurari, duminica, ca Turcia va sprijini Azerbaidjanul pana la capat in conflictul acestuia cu Armenia asupra regiunii separatiste Nagorno-Karabah, dupa confruntarile armate ce s-au soldat in ultimele doua zile cu peste 30 de morti, transmite AFP.

Organizatia Cooperarii Islamice cere retragerea armatei armene din Nagorno-Karabah

Tarile musulmane au cerut duminica Armeniei retragerea armatei din regiunea separatista Nagorno-Karabah. Confruntarile dintre armata azera si cea armeana s-au soldat cu 30 de morti, printre care 18 soldati din.

Presedintele APCE isi exprima ingrijorarea extrema in legatura cu situatia din Nagorno-Karabah

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), Pedro Agramunt, si-a exprimat ingrijorarea extrema cu privire la acutizarea situatiei din enclava Nagorno-Karabah si le-a cerut partilor implicate in acest conflict sa puna capat violentelor si sa ia loc la masa negocierilor, informeaza agentia de presa Unian.

Tarile musulmane cer Armeniei retragerea din Nagornai-Karabah

Organizatia Cooperarii Islamice OCI), care regrupeaza 57 de tari musulmane intre care si Azerbaidjanul, a cerut duminica Armeniei sa-si retraga trupele din regiunea separatista Nagornai-Karabah, in care confruntarile cu armata azera s-au soldat cu 30 de morti, relateaza Agerpres citand AFP.

Nagorno-Karabah: A treia zi de confruntari sangeroase intre fortele azere si cele armene, cu victime in ambele tabere

Azerbaidjanul a anuntat luni moartea a trei soldati ai sai in luptele duse impotriva fortelor armene in regiunea disputata Nagorno-Karabah, in cea de-a treia zi de confruntari armate, care au continuat in pofida apelurilor la calm lansate de comunitatea internationala, relateaza AFP. UPDATE 1- Armenia acuza ca o drona azera a lovit un autobuz, ucigand cinci voluntari armeniUPDATE 2 - Pierderile in randul armatei din Nagorno-Karabah: 20 de morti si 72 de raniti - televiziunea armeana.

Nagorno-Karabah: Locul acela despre care nu stiai mai nimic pana alaltaieri

Nu va grabiti sa judecati incidentele recente din Nagorno-Karabak. Lucrurile sunt infinit mai complicate, iar faptul ca cele mai multe informatii ne parvin in buna parte pe calea guvernelor direct implicate in conflictul armat si nu din mass-media sau observatori independenti e un motiv in plus de ingrijorare.

Presedintele Turciei anunta sprijinul pana la sfarsit pentru Azerbaidjan, in conflictul din Caucaz, cu Armenia

Dupa luptele intens intre Azerbaidjan si Armenia din ultimele zile, soldate cu peste 30 de morti, vizand controlul asupra regiunii separatiste Nagorno-Karabah, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat azi ca tara sa va sprijini Azerbaidjanul in acest conflict.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )