Libnet.ro
UNICEF

19:45

Statele Unite se pregatesc de razboi: Donald Trump a spus congressmanilor americani ca ia in considerare o actiune militara in Siria ca urmare a atacului chimic comis de Assad

B1 B1,
Statele Unite se pregatesc de razboi: Donald Trump a spus congressmanilor americani ca ia in considerare o actiune militara in Siria ca urmare a atacului chimic comis de Assad

Statele Unite nu exclud un raspuns militar ca urmare a atacului chimic comis marti de regimul sirian condus de Bashar Al-Assad care dus la moartea a peste 100 de civili, printre care foarte multi copii, a afirmat. continuă pe B1

Strategul-sef al lui Donald Trump, Steve Bannon, a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite

Strategul-sef al lui Donald Trump, Steve Bannon, nu mai face parte din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite, a declarat un oficial al Casei Albe citat de Reuters.

Presedintele Donald Trump lauda munca fantastica depusa de omologul sau egiptean Abdel Fattah al-Sissi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat, luni, ca sprijina administratia condusa de omologul sau egiptean, Abdel Fattah al-Sissi, despre care a spus ca a realizat o munca fantastica intr-un context foarte dificil.

Donald Trump, despre atacul din Sankt Petersburg: Este un lucru teribil, sunt lucruri care se intampla in intreaga lume, un lucru absolut teribil

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a calificat atacul din Sankt Petersburg, drept un lucru teribil.

Presedintele Chinei, XI Jinping, a sosit in Statele Unite pentru prima vizita oficiala din mandatul lui Donald Trump

Joi, presedintele Statelor Unite Donald Trump l-a primit la resedinta sa din Floridape presedintele Chinei Xi Jinping. Aceasta este una dintre cele mai asteptate vizite la nivel mondial din acest an datorita.

Donald Trump si-a donat salariul pe primul trimestru Serviciului de Parcuri Nationale

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a donat salariul pe primul trimestru al acestui an - 78. 333,32 de dolari - Serviciului de Parcuri Nationale. Anuntul a fost facut luni de purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, relateaza postul american WTVD.

Donald Trump are intrevederi cu omologul sau chinez in Florida

Donald Trump, care nu a menajat in China, inainte de a ajunge la Casa Alba, va va afla joi fata in fata cu liderul celei mai populate tari a lumii, in cadrul informal, la Mar-a-Lago, resedinta de lux a miliardarului american din Florida.

Donald Trump promite distrugerea retelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite si natiunile aliate vor distruge reteaua terorista Stat Islamic si vor apara lumea civilizata, afirma presedintele american, Donald Trump, citat de cotidianul USA.

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta cu noi atentate in Europa si SUA si-l numesc idiot pe Donald Trump

Reteaua terorista Stat Islamic a lansat, marti, un apel la comiterea de atentate in Uniunea Europeana, in Statele Unite si Rusia, numindu-l idiot pe presedintele american, Donald Trump.

Wole Soyinka, primul african laureat al premiului Nobel pentru literatura, a parasit America lui Donald Trump

Poetul, dramaturgul si activistul Wole Soyinka, primul laureat african al premiului Nobel pentru literatura, care i-a fost atribuit in anul 1986, a anuntat in 2016 ca va parasi Statele Unite in cazul victoriei lui Donald Trump in alegerile prezidentiale. Scriitorul si-a tinut promisiunea si s-a mutat de curand in Africa de Sud, unde Universitatea din Johannesburg i-a oferit un post de profesor, informeaza Le Figaro.

Statele Unite forteaza China sa ia masuri in privinta Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat duminica ca este dispus sa actioneze singur pentru a pune capat programului nuclear al Coreei de Nord daca Chima nu vrea sa actioneze. De asemenea, acesta a mai atras atentia ca se poate folosi de comert pentru a se asigura ca Beijing-ul coopereaza in aceasta chestiune, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )