Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, despre legea defaimarii: Nu suntem de acord ca departamentul infiintat sa aplice sanctiuni; juridic, nu are cum/ Era firesc sa fim invitati la dezbaterile din comisii

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, despre legea defaimarii: Nu suntem de acord ca departamentul infiintat sa aplice sanctiuni; juridic, nu are cum/ Era firesc sa fim invitati la dezbaterile din comisii

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Csaba Asztalos, a declarat pentru HotNews. ro ca Departamentul pentru Promovarea Demnitatii Umane si Tolerantei care ar urma sa se infiinteze in cadrul CNCD nu poate aplica sanctiuni, asa cum prevede proiectul legii defaimarii a lui Liviu Dragnea, intrucat nu are cum din punct de vedere juridic. continuă pe Hotnews

UPDATE: Rovana Plumb renunta sa mai candideze la sefia Consiliului National al PSD

Presedintele Consiliului National CN) al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni pentru Agerpres ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia acestui for, care se va reuni marti la Palatul Parlamentului.

Copil cu sindromul Down hartuit de profesoara de geografie. Parintii sunt revoltati: Este dreptul lui sa urmeze cursurile unei scoli de masa

Un botosanean acuza profesorii unei scoli ca-i discrimineaza copilul care sufera de sindromul Down. Parintele spune ca un cadru didactic, care este si inspector scolar, vrea sa-i dea afara copilul de la cursuri doar pe baza unor prejudecati. Cazul a ajuns si in atentia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Banca amendata pentru refuzul de a elibera un card bancar pe baza amprentei digitale

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a amendat miercuri o banca cu 70. 000 de lei pentru refuzul de a elibera un card bancar unei persoane cu dizabilitate locomotorie pe baza amprentei ca si semnatura.

Cine este noul presedinte al Consiliului National al PSD

Senatorul Mihai Fifor a fost ales marti in functia de presedinte al Consiliului National al PSD, prin vot deschis, cu unanimitate, anunta Agerpres. Dupa vot, presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Fifor ca, pana la urmatoare sedinta a CN, sa vina cu propuneri privind organizarea pe departamente.

Fond de urgenta din partea SUA pentru combaterea virusului Zika

Administratia prezidentiala a SUA a informat luni, printr-un comunicat de presa, ca va cere Congresului sa aloce 1,8 miliarde de dolari ca fond de urgenta pentru combaterea virusului Zika, a carui raspandire pe continentul american este preocupanta, relateaza luni DPA si AFP, citate de Agerpres.

Dragnea, clarificari despre legea defaimarii: este o lege profund pozitiva

Proiectul de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup a fost denumit legea defaimarii pentru a se incerca sa se spuna ca este o lege negativa, a declarat, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

T. Basescu, despre legea defaimarii: pumn in gura pentru apararea celor protejati

Romania, din momentul promulgarii legii defaimarii, va fi pusa in linie cu China, cu Federatia Rusa si Turcia, a sustinut presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, marti, la postul B1TV, adaugand ca proiectul de act normativ trebuie intors in Parlament de seful statului, transmite Agerpres.

Politic Show: Liberalii combat birocratia cu o institutie noua si inutila. Ce spun specialistii despre Legea privind activitatea de preventie in sanatate; S-a dat startul transferurilor de la PSD la PNL. Primar: Hai, lasati-ma cu doctrina! E pe naiba! La

Dragnea ia in calcul sa atace Capitala cu Negoita Relatiile dintre presedintele PSD si primarul Sectorului 3, redutabili adversari politici, s-ar putea calma. Cele mai importante declaratii ale fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu Cele mai importante declaratii ale fostului presedinte: Despre Miscarea Populara si.

Dragnea, despre legea defaimarii: Nu vreau sa fie adoptata prin incalcarea regulamentului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputatilor, ca nu doreste ca proiectul legii defaimari sa fie adoptat prin incalcarea regulamentului.

CNA a descins la seful Consiliului National pentru Determinarea Dizabilitatii

Centrul National Anticoruptie a efectuat mai multe perchezitii intr-un dosar in care sunt vizati directori ai consiliilor republicane si teritoriale pentru determinarea dizabilitatii si capacitatii de munca. Acestia sunt banuiti de corupere pasiva, prin estorcare si pretindere de mita de la cetateni pentru acordarea sau reconfirmarea gradelor de invaliditate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )