Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Curtii Supreme, despre schimbarea Codurilor penale: Sunt multe chestiuni discutabile

Adevărul Adevărul,
Presedintele Curtii Supreme, despre schimbarea Codurilor penale: Sunt multe chestiuni discutabile

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul legislativ privind schimbarea Codurilor penale si de procedura penala si a afirmat ca exista multe chestiuni discutabile. continuă pe Adevărul

Presedintele Curtii Supreme, despre schimbarea Codurilor penale: Sunt multe chestiuni discutabile. Magistratii cer CSM sa apere independenta justitiei

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul legislativ privind schimbarea Codurilor penale si de procedura penala si a afirmat ca exista multe chestiuni discutabile, iar peste 1000 de magistrati au solicitat CSM sa ia in considerare apararea independentei sistemului judiciar, dupa atacurile la adresa justitiei, formulate de liderii PSD la mitingul de sambata.

Florin Iordache il contrazice pe Liviu Dragnea: Ce spune despre adoptarea Codurilor penale

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, il contrazice pe liderul PSD Liviu Dragnea in privinta codurilor penale. Iordache a anuntat marti ca acestea vor fi.

Cristina Tarcea, presedintele Curtii Supreme: Voi sesiza CSAT. Asistam la o periclitare a actului de justitie

Cristina Tarcea, sefa Curtii Supreme, a denuntat joi, in cadrul CSM, presiunile la care este supusa institutia pe care o conduce acum cand trebuie sa se pronunte sentinte in dosare grele, si a sustinut ca va sesiza personal Consiliul Superior de Aparare al Tarii.

Cristina Tarcea, despre modificarea codurilor penale: Revizuirea hotarrilor judecatoresti ar avea un impact negativ asupra sistemului juridic

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul de modificare a Codurilor penal si de procedura penala, precizand ca prevederea care ar permite revizuirea hotararilor judecatoresti defintive va avea efecte negative. Totusi, Tarcea a insistat ca trebuie sa tinem cont ca procesul legislativ nu s-a incheiat si, deocamdata, avem doar o prima forma a modificarilor.

Iordache: Modul in care se pozitioneaza Opozitia si presedintele in a tergiversa intrarea in vigoare a codurilor penale este marea problema

Presedintele Comisiei speciale care modifica legile justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni, ca modul in care se pozitioneaza opozitia si presedintele pentru a tergiversa intrarea in vigoare a Codurilor Penale reprezinta o mare problema, anuntand oamenii care ar putea iesi in strada ca aceste coduri trebuie sa se adopte odata si odata.

Sefa Curtii Supreme critica modificarile aduse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat ca a urmarit modul in care au fost modificate, in Parlament, Codul Penal si cel de Procedura Penala si a ajuns la concluzia.

Sefa Curtii Supreme, Cristina TARCEA, declaratie transanta in scandalul revocarii lui Kovesi: Orice decizie CCR trebuie RESPECTATAa (VIDEO)

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat ca orice decizie a Curtii Constitutionale trebuie respectata. Asta in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis.

PNL dezvaluie cum vor sa blocheze PLANUL lui Dragnea! Mutare de ultima ora a liberalilor in SCANDALUL modificarii Codurilor penale

Dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca varianta de a adopta prin ordonanta de urgenta modificarile preconizate la Codurile din justitie este una pertinenta, presedintele PNL, Ludovic Orban dezvaluie ce vor face.

Cate interceptari s-au facut cu acordul Curtii Supreme

Inalta Curte de Casatie si Justitie a facut, marti, clarificari in controversa legata de numarul de mandate de interceptare primite de SRI in cazuri care privesc siguranta nationala. Asta dupa ce presedintele comisiei de control SRI, senatorul PSD Claudiu Manda afirmase ca nu mai putin de 6 milioane de romani ar fi fost interceptati.

PSD pregateste o OUG pentru modificarea Codurilor Penale. Explicatiile lui Dragnea

PSD ia in calcul adoptarea modificarilor la Codurile Penale prin ordonanta de urgenta. Anuntul a fost facut de Liviu Dragnea care a justificat planul social-democratilor prin faptul ca opozitia intarzie adoptarea intr-o veselie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )