Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte socheaza din nou: Care dintre voi nu are amante?

Hotnews Hotnews,
 Presedintele filipinez Rodrigo Duterte socheaza din nou: Care dintre voi nu are amante?

Presedintele Rodrigo Duterte a reusit iar sa irite o pate a societatii filipineze dupa ce a luat partea unui puternic aliat al sau, acuzat de comportament adulterin, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Guvernul Grindeanu ar putea fi remaniat din nou. Dragnea evalueaza ministrii

Guvernul Sorin Grindeanu ar putea fi remaniat din nou. Presedintele PSD Liviu Dragnea pregateste pentru saptamana viitoare o evaluare personala a membrilor cabinetului si nu este exclus ca in .

Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Peste 50 de oameni au protestat din nou, miercuri, fata de construirea unei biserici intre blocuri, in cartierul constantean Tomis III, ei avand discutii in contradictoriu cu zece persoane care vor ca lacasul de cult sa fie ridicat acolo. Protestatarii au anuntat ca au initiat o actiune in instanta pentru a afla, in prima faza, daca exista autorizatii pentru construirea bisericii, potrivit News. ro.

Curtea Constitutionala amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern, potrivit news. ro.

CCR amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern.

Coloana Infinitului a fost vandalizata din nou

Coloana infinitului a fost vandalizata din nou. Pe sculptura lui Constantin Brancursi au aparut noi scrijelituri, desi operele de arta sunt pazite de o firma specializata.

Procurori: Adolescenta din Sibiu care a murit luna trecuta dupa ce a cazut de pe acoperisul unui bloc juca Balena Albastra

Adolescenta in varsta de 15 ani din Sibiu care a cazut de pe acoperisul unui bloc din oras, la jumatatea lunii martie, juca Balena Albastra, iar decesul nu a fost un accident, au anuntat, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, citati de News. ro.

Educatoarea din Capitala care il facea animal pe un copil de 3 ani, sanctionata cu reducerea salariului cu 15% pentru patru luni

Educatoarea de la gradinita Scolii nr. 41 din Capitala care la jumatatea lunii februarie a fost inregistrata, cu un reportofon ascuns intr-o jucarie, in timp ce il facea pe un copil de trei ani, animal, va fi sanctionata cu reducerea salariului cu 15 la suta pentru patru luni. Decizia a fost luata de Comisia de disciplina a unitatii de invatamant, a declarat, miercuri, pentru News. ro, inspectorul scolar Stefania Manea.

SCANDAL pe aeroportul Chisinau. O femeie, luata pe sus din autocarul care urma sa o transporte spre avion (VIDEO)

Persoanele aflate pe aeroportul din Chisinau au fost martorele unei scene neobisnuite, dupa ce o femeie, pasager pe cursa Chisinau Venetia, a fost luata pe sus din autocarul care transporta pasagerii spre.

Care dintre voi nu are amanta? PRESEDINTELE A SOCAT AUDIENTA CU O iNTREBARE TABU

Presedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, si-a atras miercuri critici de la o parte a societatii filipineze pentru ca a luat apararea comportamentului adulterin al unuia dintre aliatii sai.

Care dintre voi nu are AMANTA? PRESEDINTELE a socat audienta cu o intrebare tabu

Presedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, si-a atras miercuri critici de la o parte a societatii filipineze pentru ca a luat apararea comportamentului adulterin al unuia dintre aliatii sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )