Libnet.ro
UNICEF

14:01

Presedintele Iohannis, mesaj video pe Facebook: invierea Domnului este sarbatoarea luminii si a bucuriei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis, mesaj video pe Facebook: invierea Domnului este sarbatoarea luminii si a bucuriei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video pe Facebook in care arata ca invierea Domnului este sarbatoarea luminii si a bucuriei, aducatoare de speranta si iubire crestina, si le ureaza Sarbatori Fericite! tuturor celor care duminica sarbatoresc Sf. Pasti. continuă pe România Liberă

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru ortodocsii care sarbatoresc invierea Domnului Iisus Hristos (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis ortodocsilor care sarbatoresc duminica invierea Mantuitorului Iisus Hristos un mesaj video pe pagina oficiala de Facebook. invierea Domnului.

PASTE 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Pasti: invierea Domnului este sarbatoarea Luminii si a bucuriei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat un clip video, pe pagina sa de Facebook, cu ocazia sarbatorilor pascale. Iata mesajul presedintelui Iohannis pentru toti.

Mesajul mitropolitului Ioan Selejan la invierea Domnului: Fericit e omul care in viata lui a strans un potir de lacrimi

Cu ocazia Pastelui, inalt Prea Sfintitul Ioan Selejan le-a transmis credinciosilor ortodocsi un mesaj de incurajare.

Mesajul ascuns al celui mai ciudat tablou realizat de Arsenie Boca: in ce fel a fost pictata invierea Domnului

Prima pictura bisericeasca realizata de Arsenie Boca in Manastirea Draganescu a fost Scena invierii, iar modul in care a fost reprezentat Iisus a starnit fascinatie, dar si controverse. Mantuitorul este infatisat ridicandu-se din mormant, diafan si acoperit cu o mantie alba.

Episcopul Severinului si Strehaiei: Bucuria prilejuita de invierea Domnului sa o pastrati in fiinta dumneavoastra si, dupa trecerea acestor sfinte sarbatori

Episcopul Severinului si Strehaiei, P. Nicodim a vorbit, in mesajul adresat credinciosilor, de Pasti despre necesitatea impartasirii mai dese cu Trupul si Sangele Domnului.

Pastorala inaltpreasfintitului Mitropolit Vladimir la invierea Domnului 2016

Hristos a inviat! Din milostivirea lui Dumnezeu, ne invrednicim si in acest an sa praznuim, cu bucurie sfanta, slavita sarbatoare a invierii Domnului.

Iohannis, despre problema dezinfectantilor din spitale: Este o situatie unde principiul merge si asa. Unii nu si-au facut datoria si vom avea o analiza in acest caz

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, iar in cadrul acesteia a afirmat ca problema dezinfectantilor din spitale este una destul de grava. Un reporter prezent la.

Presedintele Iohannis si sotia sa se intalnesc cu militarii din Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, se afla duminica in Afganistan pentru a se intalni cu militarii romani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )