Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu, unde s-a fotografiat cu turistii

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu, unde s-a fotografiat cu turistii

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, vineri, la schi in Muntii Sureanu, seful statului coborand de mai multe ori pe partii si oprindu-se pentru a se fotografia cu turistii, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu, unde s-a fotografiat cu turistii

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, vineri, la schi in Muntii Sureanu, seful statului coborand de mai multe ori pe partii si oprindu-se pentru a se fotografia cu turistii.

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa in plenul Parlamentului. Se anunta o sedinta cu scandal. Care e motivul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs, in plenul comun al Camerei Deputatilor si al Senatului, incepand cu ora 12. Interventia presedintelui se va referi la modificarea Codurilor Penale, la miscarile de Strada care au avut loc de la adoptarea ordonantei 13, dar si la Referendumul declansat de Iohannis. PSD a adus zeci de persoane din organizatia de tineret a partidului pentru a asista la eveniment.

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale

ACTUALIZARE 11:48 Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu: Guvernul nu participa la discursul lui Iohannis * ACTUALIZARE 10:23 Premierul Sorin Grindeanu nu va mai participa la adresarea presedintelui, la Parlament -------- Presedintele Klaus Iohannis se va adresa astazi Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale initiate de Executiv. Sedinta plenului reunit al Parlamentului va avea loc la ora 12:00, relateza Hotnews.

FOTO + VIDEO. Presedintele Klaus Iohannis a incercat sa discute cu protestatarii de la Cotroceni. Batranii l-au injurat si au refuzat orice dialog cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in fata Palatului Cotroceni, in seara de miercuri, si a incercat sa vorbeasca cu protestatarii ce se strang acolo de mai multe zile si contesta presedintia. Seful statului a incercat sa vorbeasca cu persoanele aflate la protest, dar nu a reusit sa faca acest lucru, din cauza huiduielor si a injuraturilor pe care le primea.

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa astazi Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale initiate de Executiv. Sedinta plenului reunit al Parlamentului va avea loc la ora 12:00, relateza Hotnews.

Klaus Iohannis a plecat in Muntii Sureanu sa schieze, acolo unde s-a fotografiat cu turistii. Protestatarii l-au criticat dur pentru gestul sau

Klaus Iohannis a plecat vineri la schi in Muntii Sureanu, unde s-a fotografiat cu mai multi turisti. in timp ce sute de oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni pentru a cere demisia.

Presedintele Klaus Iohannis ii lauda pe protestatari intr-un interviu pentru AP

Coruptia nu poate sa fie oprita, dar trebuie sa fie controlata, intr-o tara in care abuzul de putere este o mostenire a perioadei comuniste, este mesajul presedintelui Romaniei, dupa opt zile de proteste ample care au deraiat un plan al Guvernului de a slabi legislatia impotriva coruptiei prin ordonanta de urgenta, scrie The Associated Press. , potrivit News. ro.

Presedintele, la protest: Klaus Iohannis a mers sa discute cu contestatarii sai de la Palatul Cotroceni(FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers miercuri in mijlocul protestatarilor de la Palatul Cotroceni care sustin Guvernul Grindeanu. Seful statului, care a fost intampinat cu huiduieli de.

Este o capcana intinsa de presedintele tarii. Gabriela Firea RABUFNESTE la adresa lui Klaus Iohannis

In urma discursului tinut de presedintele Klaus Iohannis, marti, in Parlament, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a tinut sa reactioneze. Aceasta este de parere ca prin discursul sau,.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )