Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Nimic nu te pregateste pentru momentul in care primesti diagnosticul: pozitiv la Covid

B1 B1,
Presedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Nimic nu te pregateste pentru momentul in care primesti diagnosticul: pozitiv la Covid

Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt si candidatpentru Senat, a anuntat ca a fost depistat cu Covid-19. Acesta a postat un mesaj pe o retea de socializare prin care spune ca starea lui este una. continuă pe B1

Presedintele PNL Olt, candidat la postul de senator, are test pozitiv pentru SARS-CoV-2

Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt si primul pe lista de candidati pentru Senat, a anuntat ca are test pozitiv pentru SARS-CoV-2.

Liderul PNL Arges, Adrian Miutescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati si sa ne gandim la sanatatea noastra si a celor din jur!

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. Liderul liberal a a nuntat pe Facebook ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si i-a indemnat pe oameni sa se protejeze si sa.

inca un lider PNL este infectat cu coronavirus: Nimic nu te pregateste pentru momentul acesta

Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt si candidat pentru Senat, a anuntat astazi, pe o retea sociala, ca este infectat cu SARS CoV-2.

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, are Covid-19

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a anuntat, pe Facebook, ca are Covid-19 si ramane in izolare pana la un test negativ. Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut catre populatie: protejati-va!, a scris liberalul pe reteaua sociala.

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )