Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele SUA despre MANIFESTATIILE impotriva sa: Ce MESAJ a adresat Donald Trump FEMINISTELOR pe Twitter

B1 B1,
Presedintele SUA despre MANIFESTATIILE impotriva sa: Ce MESAJ a adresat Donald Trump FEMINISTELOR pe Twitter

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta. Daca initial s-a intrebatr de ce protestatarii nu au me. continuă pe B1

Donald Trump despre participantii la manifestatiile impotriva sa: Au fost alegeri, de ce nu au votat?

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta, el intrebandu-se de ce participantii la aceste proteste nu au mers la vot pe 8 noiembrie, adoptand insa un ton mai conciliant intr-o alta postare o ora mai tarziu, relateaza Agerpres citand presa internationala.

Presa germana despre manifestatiile anti-amnistie de la Bucuresti si Presedintele in rosu, iesit in strada

Faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a alaturat unei manifestatii contra unor propuneri ale nou-instalatului guvern de la Bucuresti a facut valuri si in presa germana. Este nepermis sa modifici legi, pentru ca dosarele unor zeci, poate chiar sute de politicieni sa fie curatate, il citeaza pe Iohannis Spiegel online. Publicatia remarca vestimentatia rosie a presedintelui Romaniei si mentioneaza ca in tara au iesit peste 15. 000 de oameni pe strazi, strigand Demisia si Democratie, nu amnistie.

Presedintele vorbeste despre controlul serviciilor secrete. Cand va trece si la fapte?! |OPINIE

Presedintele Klaus Iohannis este preocupat de controlul civil asupra serviciilor secrete. Foarte bine. in orice democratie consolidata, acest control se exercita eficient. Nu este, din pacate, si cazul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )