Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea acordului cu Rompetrol

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea acordului cu Rompetrol

Presedintele Traian Basescu a trimis marti, Parlamentului Romaniei, o cerere de reexaminare a Legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group N. semnat. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea acordului cu Rompetrol.

Presedintele Traian Basescu solicita reexaminarea legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si Rompetrol, semnat la Bucuresti la 15 februarie, in sensul respingerii acestei legi, informeaza Mediafax. Statul ar trebui sa incaseze 200 de mii de dolari prin rascumpararea de catre KAZMUNAIGAZ a 26,69% din actiunile Rompetrol.

Basescu cere reexaminarea acordului dintre stat si Rompetrol

Presedintele Romaniei Traian Basescu a semnat, astazi, cererea de reexaminare a Legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group N. semnat la Bucuresti la 15 februarie, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu, in vizita la Chisinau pe 17 iulie

Presedintele Traian Basescu va efectua o vizita la Chisinau pe data de 17 iulie, la invitatia omologului sau din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Traian Basescu va avea intrevederi cu Nicolae Timofti, cu presedintele Parlamentului, Igor Corman, cu premierul Iurie Leanca, dar si cu alti lideri politici, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al sefului statului moldovean.

Presedintele Traian Basescu se intalneste cu membrii Fundatiei Miscarea Populara

Presedintele Traian Basescu se intalneste astazi cu membrii Fundatiei Miscarea Populara. intalnirea va avea loc in mai putin de o ora, la Vila Lac 1. Membrii fondatori ai Fundatiei si coordonatorii.

Basescu a respins de la promulgare Memorandumul cu Rompetrol si cere reexaminarea acestuia

Presedintele Traian Basescu a respins legea de aprobare a memorandumului incheiat intre statul roman si Rompetrol si solicita reexaminarea acesteia.

UPDATE Traian Basescu trimite spre reexaminare legea pentru aprobarea Memorandumului de intelegere intre statul roman si Rompetrol

Presedintele Traian Basescu nu a promulgat legea privind Memorandumul de intelegere dintre statul roman si The Rompetrol Group N. , retrimitand-o spre reexaminare Parlamentului, argumentand ca o decizie care era de competenta guvernului a fost luata de Parlament.

UPDATE ERATA Mesajul presedintelui de Ziua Imnului a fost trimis, dintr-o eroare tehnica, cu o luna mai devreme/ Traian Basescu: Vor raspunde cu 10% din salariu

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul Zilei Imnului National, in care subliniaza ca fara implicarea activa a tuturor cetatenilor in viata societatii, nu putem avea o tara stabila, prospera si demna. UPDATE Administratia Prezidentiala a revenit asupra comunicatului, mentionand ca dintr-o eroare tehnica mesajul a fost trimis pe 29 iunie in loc de 29 iulie. UPDATE Ora 15. 00 Seful statului a declarat ca este o eroare inadmisibila, iar ce responsabili vor raspunde cu 10% din salariu.

Crin Antonescu: Nu merg in Croatia sa-l reprezint pe Traian Basescu, ci Romania. Nu-i vorba de nicio coabitare

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat sambata, la Realitatea TV, ca nu merge in Croatia sa il reprezinte pe Traian Basescu, ci Romania, iar gestul lui nu este un semn de coabitare, relateaza Agerpres. Antonescu a mai declarat ca proiectul de revizuire a Constitutiei nu apartine unui grup, ci unei majoritati de peste doua treimi din Parlament si nu are rost ca presedintele Traian Basescu sa fie luat in serios cand face declaratii pe aceasta tema.

VIDEO Crin Antonescu: Nu merg in Croatia sa-l reprezint pe Traian Basescu, ci Romania. Nu-i vorba de nicio coabitare

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat sambata, la Realitatea TV, ca nu merge in Croatia sa il reprezinte pe Traian Basescu, ci Romania, iar gestul lui nu este un semn de coabitare, relateaza Agerpres. Antonescu a mai declarat ca proiectul de revizuire a Constitutiei nu apartine unui grup, ci unei majoritati de peste doua treimi din Parlament si nu are rost ca presedintele Traian Basescu sa fie luat in serios cand face declaratii pe aceasta tema.

Un an de la cea mai puternica criza politica prin care a trecut Romania dupa intrarea in UE. Vezi in text actiunile USL care au dus la suspendarea lui Traian Basescu

In urma cu un an USL, demara procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu printr-un plan bine stabilit si respectat intrutotul. In mai putin de o saptamana, USL a reusit sa inlature oamenii independenti sau sustinuti de PDL din institutiile-cheie ale statului, sa inlocuiasca sefii Parlamentului si sa-l suspende pe presedintele Traian Basescu. Dupa consultarea populatiei pentru demiterea presedintelui, scena politica a fost marcata de acuzatii de frauda a voturilor, anchete ale procurorilor si interventii ale oficialilor europeni si transatlantici. Vezi in text cronologia celei mai mari crize politice de dupa intrarea in UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )