Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu participa sambata la o dezbatere pe tema coruptiei la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu participa sambata la o dezbatere pe tema coruptiei la Alba Iulia

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la Alba Iulia, la o dezbatere privind lupta impotriva coruptiei, organizata de Fundatia Miscarea Populara Alba. La eveniment este asteptat si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu se plange de taxele impuse de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a manifestat din nou nemultumirea fata de taxele puse de guvernul Victor Ponta. Taxa pe stalp, inventata de guvernanti afecteaza si familia sefului statului, care s-a apucat de.

Presedintele Traian Basescu, cenzurat la TVR 3: Un interviu cu seful statului a fost scos de la difuzare (VIDEO)

Presedintele Romaniei, cenzurat la TVR 3! Traian Basescu a acordat duminica, 11 mai, un interviu pentru TVR3, care urma sa fie difuzat in data de 13 mai, de la ora 22. 00, pe TVR Timisoara, dar si pe.

Traian Basescu isi iese din pepeni. Presedintele, enervat de intrebarea unui jurnalist

Presedintele Traian Basescu si-a iesit din nou din pepeni in timpul unui interviu. Dragos Bota de la pressalert. ro i-a fost reamintit presedintelui cazul jurnalistilor romani rapiti in Irak, in 2005 si.

Secretarul general NATO, primit la Cotroceni de Traian Basescu

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, se afla la Palatul Cotroceni, intr-o intrevedere cu presedintele Traian Basescu. La finalul discutiilor, va avea loc o declaratie de presa comuna.

VIDEO Traian Basescu il primeste vineri la Cotroceni pe secretarul general al NATO

Presedintele Traian Basescu il primeste vineri la Palatul Cotroceni pe secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului il va primi pe secretarul general al NATO la Palatul Cotroceni la ora 12:15, urmand ca de la 12:20 Traian Basescu si Anders Fogh Rasmussen sa poarte convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii. La ora 12:45, cei doi vor sustine o declaratie de presa comuna, iar de la ora 13:00 seful statului va oferi un dejun oficial in onoarea secretarului general al NATO.

Traian Basescu, intalnire cu Vlad Filat la Cotroceni: Cei doi au vorbit despre securitate si probleme de la frontiera R. Moldova

Presedintele Traian Basescu l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Vlad Filat, fost prim-ministru al Republicii Moldova si presedinte al Partidului Liberal-Democrat din Moldova, cu care a discutat despre.

Consilierul lui Stelian Tanase si-a dat demisia din TVR dupa ce interviul cu Traian Basescu a fost cenzurat

George Orbean, consilierul directorului interimar al TVR, Stelian Tanase, si-a dat demisia din televiziunea publica in semn de protest, dupa ce interviul realizat de Brandusa Armanca cu presedintele Traian Basescu nu a mai fost difuzat pe TVR 3, desi, initial, fusese acceptat, noteaza paginademedia. ro.

Traian Basescu: In viata trebuie sa faci doua lucruri - sa ai copii si sa ai pamant

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Conferinta Nationala a Agricultorilor, ca, dupa ce in familie are un proprietar de teren agricol, iar el este capul rautatilor, i se pare ca in viata trebuie facute doua lucruri: sa ai copii.

Juriste urmarite penal pentru relatii cu mafia imobiliarelor, promovate de Traian Basescu

Legaturile dintre presedintele Traian Basescu si avocata gratiata de doua ori sunt tot mai evidente. Doua dintre juristele Primariei Capitalei, urmarite penal pentru relatii cu mafia imobiliarelor, au fost.

Cum a fost cenzurat Traian Basescu la TVR 3

Presedintele Traian Basescu a acordat duminica un interviu pentru TVR Timisoara, care urma sa fie difuzat si de TVR 3, marti seara. insa interviul a fost blocat de directorul TVR 3, fara nicio explicatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )