Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Ucrainei catre Donald Trump: SUA face mult mai mult pentru Ucraina decat Uniunea Europeana. Merkel si Macron nu aplica sanctiunile impuse Rusiei (FOTO)

B1 B1,
Presedintele Ucrainei catre Donald Trump: SUA face mult mai mult pentru Ucraina decat Uniunea Europeana. Merkel si Macron nu aplica sanctiunile impuse Rusiei (FOTO)

Statele Unite este un partener mult mai important pentru Ucraina decat Uniunea Europeana din cauza faptului ca aceasta nu pune in aplicare sanctiunile economice impuse Federatiei Ruse, a presedintele Ucraine,. continuă pe B1

Nancy Pelosi a declansat procedura de destituire a lui Donald Trump

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a anuntat, ieri, declansarea procedurii de destituire a presedintelui SUA Donald Trump, primul pas fiind inceperea unei anchete vizand o convorbire telefonica a acestuia cu presedintele Ucrainei, care a avut loc in vara acestui an.

Congresul american a declansat procedura de destituire a lui Donald Trump

Presedinta democrata a Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a anuntat, ieri, declansarea procedurii de destituire a presedintelui SUA Donald Trump, primul pas fiind inceperea unei anchete vizand o convorbire telefonica a acestuia cu presedintele Ucrainei, care a avut loc in vara acestui an.

Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu cateva zile inainte de convorbirea telefonica cu presedintele Zelenski

Presedintele american Donald Trump i-ar fi cerut sefului sau de cabinet Mick Mulvaney sa blocheze ajutorul militar destinat Ucrainei, de ordinul sutelor de milioane de dolari, cu aproximativ o saptamana inainte de convorbirea telefonica cu omologul sau Volodimir Zelenski.

Donald Trump a autorizat publicarea discutiei clasificate cu presedintele Ucrainei pentru a-si dovedi nevinovatia in cazul scandalului din jurul fiului lui Joe Biden

Donald Trump a anuntat marti, pe Twitter, autorizarea publicarii conversatiei avute cu presedintele ucrainean Volodymyr Zelensky cu privire la fiul lui Joe Biden. in momentul de fata sunt la Natiunile Unite.

Donald Trump a confirmat ca a blocat ajutorul militar destinat Ucrainei, dand vina pe Europa

Presedintele american Donald Trump a confirmat, marti, ca a blocat ajutorul acordat de Statele Unite Ucrainei, o actiune aflata in centrul unei furtuni politice privitoare la presiunea pe care liderul de la Washington ar fi exercitat-o asupra lui Volodimir Zelenski, de a-l investiga pe rivalul sau democrat, Joe Biden.

Donald Trump a ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei

Presedintele american, Donald Trump, i-ar fi cerut sefului sau de cabinet, Mick Mulvaney, sa blocheze ajutorul militar destinat Ucrainei, de ordinul sutelor de milioane de dolari, cu aproximativ o saptamana inainte de convorbirea telefonica cu omologul sau Volodimir Zelenski.

DONALD TRUMP: Mike Pompeo a obtinut acordul pentru publicarea transcriptului convorbirii cu presedintele Zelenski

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, a obtinut acordul Ucrainei pentru publicarea transcriptului convorbirii telefonice din 25 iulie dintre presedintele Donald Trump si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit unei postari pe Twitter a lui Trump.

Nou scandal la Casa Alba: Trump admite ca a discutat despre posibilul sau contracandidat, Joe Biden, cu presedintele Ucrainei

Presedintele Donald Trump a admis ca a discutat despre fostul vicepresedinte american Joe Biden cu omologul sau din Ucraina in cadrul unei convorbiri telefonice care a avut loc in iulie. El a sustinut ca subiectul a fost abordat in discutia cu Volodimir Zelenski in contextul in care cei doi au vorbit despre coruptie, relateaza CNN.

in plin scandal, Trump spune ca s-ar putea sa faca publica convorbirea telefonica cu presedintele Ucrainei

Presedintele Donald Trump a declarat ca ia in calcul publicarea versiunii in scris a convorbirii telefonice pe care a avut-o cu liderul Ucrainei, desi doi dintre secretarii sai au insistat cu doar cateva ore inainte ca asemenea conversatii ar trebui sa ramana private, scrie Politico.

Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe marti vizita in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. in cursul zilei, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de presedintele SUA Donald Trump si Prima Doamna.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )