Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pretul petrolului a atins cel mai mic nivel al ultimilor sase ani - 45,59 dolari pentru un baril

Hotnews Hotnews,
 Pretul petrolului a atins cel mai mic nivel al ultimilor sase ani - 45,59 dolari pentru un baril

Pretul petrolului a atins, dupa sesiunea de vineri, cel mai mic nivel al ultimilor sase ani, informeaza AFP. Aceasta noua scadere a fost influentata de dolar, care se afla in plina apreciere, si de eliminarea temerilor cu privire la tranzitia politica din Arabia Saudita, dupa ce printul mostenitor Salman bin Abdulaziz a preluat fraiele tarii. continuă pe Hotnews

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani fata de dolar

Euro s-a depreciat, vineri, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, relateaza Bloomberg. Aceasta depreciere este cauzata de temerile legate de alegerile din Grecia si dupa ce Banca.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cel mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

Cea mai mare rezerva de apa dulce din lume e in pericol. E la cel mai scazut nivel din ultimele sase decenii

Lacul Baikal, cel mai mare rezervor de apa dulce al planetei, a ajuns marti la cel mai scazut nivel al sau din ultimii 60 de ani, din cauza secetei si a drenajului excesiv, potrivit militantilor ecologisti,.

Euro s-a stabilizat, vineri, la cele mai scazut nivel din 2003 fata de dolar. Francul elvetian, in depreciere usoara fata de euro

Moneda euro stabilizat, vineri, la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani in raport cu dolarul american, la o zi dupa ce s-a depreciat masiv in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) a unei vaste ofensive monetare pentru a stimula redresarea economica in zona euro.

Mats Wilander: Simona Halep este Djokovic feminin. Daca Serena si Sharapova nu vor juca cel mai bun tenis, vor pierde in fata Simonei

Mats Wilander a laudat evolutia Simonei Halep in meciul castigat, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, fiind de parere ca numarul trei mondial arata un real progres in joc, iar Serena Williams si Maria Sharapova trebuie sa evolueze la cel mai inalt nivel ca sa o poata invinge.

VIDEO Huffington Post: Pe cimpoi a artistului Sandu Ciorba, nominalizare pentru cel mai ciudat videoclip de pe internet

Publicatia Huffington Post considera, intr-un articol de miercuri, faptul ca videoclipul melodiei Pe cimpoi interpretata de Sandu Ciorba merita nominalizarea pentru cel mai ciudat videoclip de pe internet.

Marius Copil a reusit un as cu 242 km/h in meciul cu Wawrinka, cel mai rapid serviciu la Australian Open

Tenismanul roman Marius Copil, invins joi de Stanislas Wawrinka, la Melbourne, si-a lasat, totusi, amprenta asupra turneului Australian Open, prin cel mai rapid serviciu din competitie, cu 242 km/h. Wawrinka,.

Alin Burcea: Numarul turistilor este limitat, banii lor nu sunt. Eu nu doresc sa fiu cel mai ieftin din Romania

Dupa 25 de ani de activitate, Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, sustine ca nu doreste sa fie cel mai ieftin din Romania. El spune ca numarul turistilor este limitat, insa banii lor nu sunt, in sensul ca oamenii revin si cumpara vacante de mai.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Toyota a ramas cel mai mare constructor auto din lume in 2014

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in 2014, devansand rivalul german Volkswagen datorita celor 10,23 milioane vehicule vandute anul trecut, transmite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )