Libnet.ro
UNICEF

12:31

Prima arestare pentru un furt de date inlesnit de Heartbleed

România Liberă România Liberă,
Prima arestare pentru un furt de date inlesnit de Heartbleed

Un barbat in varsta de 19 ani a fost arestat de politistii canadieni, fiind acuzat ca a folosit eroarea de securitate Heartbleed pentru a fura peste 900 de coduri numerice personale din baza de date a autoritatii fiscale canadiene. continuă pe România Liberă

Patru romani au fost condamnati pentru furt la Londra: Acestia au furat din buzunare si genti la premiera filmului Wolf of Wall Street

Politistii britanici au condamnat patru romani pentru furt din buzunare, dupa ce acestia au actionat la premiera filmului Wolf of Wall Street din Londra. Cei patru au fost depistati purtandu-se suspect la.

Politist condamnat pentru furt, promovat de la un post comunal la o politie oraseneasca

Un agent de la un post comunal de politie din Vaslui, condamnat pentru furt calificat la patru luni de inchisoare cu suspendare, a fost promovat la o politie oraseneasca, dupa ce s-a impacat cu administratorul.

Vaslui: Politist condamnat pentru furt, promovat de la un post comunal la o politie oraseneasca

Un agent de la un post comunal de politie din Vaslui, condamnat pentru furt calificat la patru luni de inchisoare cu suspendare, a fost promovat la o politie oraseneasca. Condamnat initial de Judecatoria Vaslui.

Patru romani, condamnati pentru furt din buzunare la premiera Wolf of Wall Street la Londra - presa

Un grup de patru hoti de buzunare romani au profitat de neatentia multimii de fani adunati la premiera unui film, la Londra, pentru a-l vedea pe Leonardo Di Caprio si alte vedete de la Hollywood jucand in rolurile unor hoti de pe Wall Street, furand telefoane mobile, relateaza Daily Mail online, citata de Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )