Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oferte de la PSD pentru Grindeanu, daca demisioneaza

Antena3 Antena3,
Oferte de la PSD pentru Grindeanu, daca demisioneaza

Potrivit unor surse din PSD, in CEx i s-ar fi oferit trei posturi lui Sorin Grindeanu, daca accepta sa isi dea demisia din functia de premier. Prima reitereaza oferta facuta inca de. continuă pe Antena3

Ce risca Sorin Grindeanu daca nu demisioneaza

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara ca orice membru al PSD care intra intr-un guvern ce nu este sustinut de PSD isi pierde calitatea de membru al social-democratilor.

Ce FUNCTIE BOMBA i-a propus Dragnea lui Grindeanu daca va DEMISIONA din functia de premier

In plin scandal de remaniere a Guvernului, Liviu Dragnea i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de sef al ASF daca renunta de bunavoie la functia de prim-ministru. Potrivit unor surse politice citate.

SURSE Grindeanu, amenintat cu excluderea din PSD/ Dragnea i-ar fi oferit conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) daca demisioneaza din functia de premier

Premierul Sorin Grindeanu este amenintat cu excluderea din PSD in cadrul sedintei Comitetului Exectutiv programata in aceasta dupa-amiza, au declarat pentru Hotnews. ro surse din partid. Potrivit acestora, amenintarile cu excluderea vin dupa ce Liviu Dragnea i-ar fi oferit ieri premierului Grindeanu conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), un post bine platit, daca va renunta la functia de sef al Guvernului.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu. Daca premierul va continua sa refuze sa-si dea demisia, PSD va fi in situatia de a depune o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Grindeanu, criticat in PSD pentru masuri la care Dragnea insusi a renuntat: TVA zero la publicitate si vanzarea de locuinte

Printre masurile neindeplinite de Guvernul Grindeanu, asa cum apar el in documentul atribuit de Romania TV Partidului Social Democrat, se numara si neintroducerea TVA zero la publicitate si la vanzarea de locuinte. Doar ca PSD a renuntat la ele inca din luna mai, chiar Liviu Dragnea fiind cel care a facut anuntul.

Cine i-ar putea lua locul lui Grindeanu. Variantele PSD pentru functia de premier

Surse din PSD sustin ca Liviu Dragnea ar fi luat hotararea sa-l schimbe pe Sorin Grindeanu din functia de premier, iar printre noile nume vehiculate sa-i ia locul se numara si primarul Capitalei, Gabriela.

Dragnea, avertisment pentru Grindeanu: Nu mai are guvern(VIDEO)

Sorin Grindeanu nu mai are guvern a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, adaugand ca spera ca acesta sa nu se agate de proceduri ca sa isi.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Fostul premier al lui Basescu, mesaj de sustinere pentru Grindeanu

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, ca nu ar vrea sa fie in locul premierului Sorin Grindeanu, afirmand ca seful guvernului are o situatie grea de gestionat. Nu as vrea sa fiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )