Libnet.ro
UNICEF

22:00

Petre Roman, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata pentru Mineriada din 13-15 iunie

Antena3 Antena3,
Petre Roman, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata pentru Mineriada din 13-15 iunie

Fostul premier Petre Roman a declarat marti pentru AGERPRES ca acuzatia formulata impotriva sa in dosarul Mineriada din 13-15 iunie este fabricata, fiind vorba despre o. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros: Continuam sa muncim si sa credem. Poate voi mai avea o sansa. Este visul meu

Simona Halep a oferit prima declaratie, dupa ce a pierdut finala de la Roland Garroscuscorul 6-4, 4-6, 3-6. Romanca se va afla, de luni, pe locul doi in ierarhia mondiala, informeaza.

VIDEO. Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, trimisi in judecata in dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanitatii: Autoritatile statului au declansat un atac violent impotriva celor care isi exprimau in mod pasnic contradictiile cu Guvernul.

Parchetul General i-a trimis in judecata pe Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul Mineriada

Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Adrian Sarbu si Miron Cozma au fost trimisi in judecata in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990.

Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si Miron Cozma, trimisi in judecata in dosarul Mineriada, la 27 de ani de la sangeroasele evenimente din Bucuresti

Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu si Virgil Magureanu au fost trimisi marti in judecata in dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, pentru infractiuni de crime impotriva umanitatii.

Vlad Cosma a fost trimis in judecata, in dosarul de sponsorizare ilegala a campaniei electorale din 2012

Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost trimis luni in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in dosarul in care este acuzat de sponsorizare ilegale a campaniei electorale din 2012.

Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a reactionat dupa ce Simona Halep a pierdut, sambata, finala turneului de la Roland Garros in fata tinerei revelatii Jelena Ostapenko.

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,.

Dosarul Mineriada. Reactia lui Petre Roman, dupa ce a fost trimis in judecata: Acuzatia este o fabricare, o mistificare. Nu avem de-a face cu o acuzatie in sens juridic, ci mai degraba cu o opinie politica

Fostul premier Petre Roman a reactionat, marti, dupa ce Parchetul General l-a trimis in judecata, in dosarul Mineriada, preczand ca acuzatia formulata de procurori este fabricata.

Reactia lui Miron Cozma, dupa ce a fost trimis in judecata, in dosarul Mineriada: E un abuz, o gaselnita, o mizerie judiciara inventata

Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului, Miron Cozma, sustine ca trimiterea in judecata in dosarul Mineriadei este incorecta, un abuz, o gaselnita, o mizerie judiciara.

Un sofer a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, desi cel care a murit intr-un accident rutier nu a fost lovit de el

Un barbat a fost trimis in judecata, dupa ce un pasager luat la ocazie a coborat din camionul sau si a traversat strada fara sa se asigure, fiind accidentat mortal de un alt vehicul, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )