Libnet.ro
UNICEF

22:45

Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a reactionat dupa ce Simona Halep a pierdut, sambata, finala turneului de la Roland Garros in fata tinerei revelatii Jelena Ostapenko. continuă pe Online Sport

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros: Continuam sa muncim si sa credem. Poate voi mai avea o sansa. Este visul meu

Simona Halep a oferit prima declaratie, dupa ce a pierdut finala de la Roland Garroscuscorul 6-4, 4-6, 3-6. Romanca se va afla, de luni, pe locul doi in ierarhia mondiala, informeaza.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala

Simona Halep a vorbit cu Marion Bartoli la cald dupa semifinala castigata in fata Karoline Pliskova la Roland Garros.

Darren Cahill: Simona are multe motive sa fie mandra. Am incredere deplina ca va castiga un trofeu de Grand Slam

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat ca romanca poate fi mandra de ce a realizat in ultima perioada, precizand ca a avut un sezon minunat pe zgura. Australianul este increzator ca Simona va castiga un trofeu de Grand Slam, insa va trebui sa munceasca mult in continuare, sa revina mai puternica dupa infrangerea din finala de la Roland Garros si sa isi dea alta sansa. Infrangerea din finala va fi greu de digerat, dar cred ca Simona isi va reveni si va fi apoi o jucatoare mai buna, a spus Darren Cahill.

Darren Cahill explica infrangerea Simonei Halep si dezvaluie ceva tulburator despre jucatoarea noastra

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, fiind invinsa de Jelena Ostapenko. Antrenorul romancei, Darren Cahill, a facut o analiza a meciului si a vorbit despre ce urmeaza pentru Simona dupa acest turneu.

Prima reactie a premierului Sorin Grindeanu, dupa ce s-a vehiculat schimbarea sa

Sorin Grindeanu a avut o prima reactie la scandalul momentului in PSD. in timp ce presa vehiculeaza deja numele posibililor sai inlocuitori, printre acestea fiind cel al lui Mihai Fifor si al lui.

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros: Este dureros

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata, pentru Agerpres, ca Simona Halep ramane o campioana chiar daca a fost invinsa in finala turneului Roland Garros de Jelena Ostapenko,.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a pierdut a doua finala de la Roland Garros. Ce mesaj a avut ea pentru stafful sau si pentru letona Ostapenko

Simona Halep a pierdut a doua finala la Roland Garros, dupa cea din 2014, fiind invinsa de letona Jelena Ostapenko.

Este incredibil, un sentiment urias. Simona Halep, PRIMA DECLARATIE, dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in trei seturi de Karolina Pliskova, cu 6-4, 3-6, 6-3. Romanca s-a declarat extrem de fericita in urma victoriei.

Prima reactie a fiicei lui Cristian Boureanu dupa episodul violent in care este implicat tatal sau. Ce a facut adolescenta (FOTO)

Cristian Boureanu are probleme cu legea dupa ce s-ar fi imbrancit cu politistii si ar fi lovit pe unul dintre ei. Mai multe detalii AICI). Chiar daca situatia este una delicata, mai ales ca a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )