Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ancheta la un liceu din Barlad, dupa ce trei eleve au batut o colega, care a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la un liceu din Barlad, dupa ce trei eleve au batut o colega, care a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Conducerea unui liceu din Barlad a declansat o ancheta interna dupa ce patru eleve s-au batut in imediata vecinatate a unitatii de invatamant la sfarsitul orelor de curs, una dintre adolescente, in varsta de 16 ani, fiind transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Trei eleve de la un liceu din Barlad au batut-o pe o colega pana au bagat-o in spital. De la ce a pornit conflictul

Conducerea unui liceu din Barlad a declansat o ancheta interna dupa ce patru eleve s-au batut in imediata vecinatate a unitatii de invatamant la sfarsitul orelor de.

Si-a revenit din coma dupa 12 ani. Ce a declarat barbatul cand s-a trezit ca prin minune

Martin Pistorius, din Africa de Sud, s-a trezit din coma dupa 12 ani. Tanarul a inceput sa se simta extrem de rau, dupa ce se intorcea de la scoala, iar medicii le-au spus parintilor ca.

VIDEO. Ancheta deschisa la Politia din Galati, dupa ce un politist a fost surprins in timp ce se saruta cu un personaj controversat, cunoscut drept Cap de plumb

Un politist de la Investigatii Criminale din Galati este vizat de o ancheta interna, dupa ce a fost surprins, intr-o filmare postata pe Internet, in tima ce se saruta cu un barbat controversat din oras, cunoscut sub pseudonimul Cap de plumb, la o petrecere privata, intr-un restaurant din Tecuci.

Descoperire cu poveste pe santierul unui prestigios liceu din Cluj

Lucrarile de consolidare a doua corpuri de cladire vechi de peste 100 de ani in care functioneaza Colegiul George Cosbuc din Cluj pornite de Primarie in primavara acestui an au scos la iveala o poveste din vremea in care imobilele au apartinut Congregatiei Surorilor Maicii Domnului. Constructorii au descoperit intr-un gol de usa un basorelief si o statuie ascunse de maicute in timpul celui de al doilea Razboi Mondial.

ANCHETA alegerilor din 2009: Avem confirmarea ca Laura Kovesi a fost la Oprea

Presedintele Comisiei de ancheta a alegerilor din 2009, senatorul PSD Mihai Fifor, a declarat, luni, ca exista deja confirmarea ca Laura Codruta Kovesi a participat la intalnirea care s-a tinut acasa.

Filipine: Dupa trei saptamani de lupte, luptatorii aliati ai Statului Islamic controleaza o cincime din Marawi

Luptatorii islamisti controleaza circa 20% din orasul filipinez Marawi, a declarat marti un general local. Suprafata este de doua ori mai mare decat cea estimata saptamana trecuta de armata, lucru ce sugereaza ca asediul sangeros ce dureaza de trei saptamani nu este prea aproape, noteaza Reuters.

S-a dus la plaja, dar a uitat sa se dea cu crema pe fata. Este cumplit ce i s-a intamplat dupa trei saptamani (FOTO)

Un adevarat cosmar a trait Kaitlin Menza. Tanara cu o piele extrem de alba a avut parte de o surpriza neplacuta, dupa ce intr-o zi a iesit la plaja, uitand sa se dea cu crema pe.

Femeie tarata intr-o parcare din Botosani, dupa ce s-a bagat sub o masina

Un sofer din Botosani a tarat cu masina o tanara cateva zeci de metri, dupa ce s-a bagat sub autovehicul, cat acesta era parcat, potrivit monitorulbt. ro. Barbatul, in.

MAREA EVADARE: Peste 900 de detinuti au scapat din iNCHISOARE dupa un atac armat in Congo

Cel putin 11 oameni au fost ucisi, iar 930 de detinuti au scapat duminica dupa ce atacatori neidentificati au luat cu asalt inchisoarea in care se aflau, situata in orasul Beni, din.

Accident in lant cu 30 de masini pe o autostrada din Germania, dupa o ploaie torentiala

Treizeci de automobile au fost implicate intr-un accident in lant petrecut vineri seara pe o autostrada din landul german Hessen vest), dupa o ploaie torentiala, a declarat sambata politia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3006 seconds )