Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prima reactie din USR dupa ce grobianul de la Dolj a fost pus viceprimar la Craiova: Este inexplicabil. Ne autoetichetam rasisti si homofobi

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din USR dupa ce grobianul de la Dolj a fost pus viceprimar la Craiova: Este inexplicabil. Ne autoetichetam rasisti si homofobi

Presedintele USR Dolj Adrian Prisnel critica decizia Biroului National din USR care, la o cateva zile dupa ce a decis ca Cezar Dragoescu, candidatul grobian si rasist de la Dolj. sa fie invalidat pentur listele de la parlamentare, a hotarat acum sa-l puna viceprimar la Craiova. Ne autoetichetam rasisti si homofobi si riscam sa pierdem increderea electoratului USR, declara Prisnel. continuă pe Adevărul

Decebal Fagadau demisioneaza din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al municipiului Constanta, Decebal Fagadau, si-a anuntat pe pagina personala de Facebook demisia din partid la scurt timp dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu.

Ultima ora. Focar de COVID-19 la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce zeci de angajati au fost testati pozitiv. Ce restrictii vor fi adoptate

Spitalul Elias din Bucuresti a devenit focar de COVID-19, dupa ce aproape 30 de angajati s-au infectat. Anuntul vine la doua zile distanta dupa ce Spitalul Floreasca a anuntat aceeasi veste trista, in aceasta situatie fiind testati pana acum 14 angajati. Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, acesta va functiona potrivit unor restrictii noi, care vor afecta .

Decebal Fagadau pleaca din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Radu Mazare, fostul primar, si Decebal Fagadau, primarul in functie al municipiului Constanta vor fi.

VIDEO Liga 1: Surpriza etapei - CSU Craiova, prima infrangere din acest sezon (0-1 vs Academica Clinceni)

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I. Pentru echipa antrenata de Cristiano Bergodi, aceasta este prima infrangere din acest sezon a castigat primele sapte partide).

Constanta: O femeie a plecat cu copilul ei de 2 luni din spital, dupa ce au fost confirmati cu Covid

O femeie de 32 de ani a plecat, sambata, din Spital Judetean Constanta, impreuna cu copilul ei de doua luni, dupa ce medicii au anuntat-o ca ambii au fost confirmati cu Covid-19, relateaza Mediafax.

Decebal Fagadau a demisionat din PSD, dupa ce a aflat ca a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al Constantei, social-democratul Decebal Fagadau, care a pierdut alegerile locale in favoarea candidatului PNL, a demisionat din PSD dupa ce a aflat, miercuri, ca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar penal in care este acuzat de abuz in serviciu.

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa ce nu a prins niciun un loc la alegerile parlamentare: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce nu a fost trecut pe lista la alegerile parlamentare. Amintim ca presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie.

Femeia s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Primul cuvant pe care l-a rostit i-a facut pe toti din jur sa planga

O femeie din Emiratele Arabe Unite a uimit, pur si simplu, lumea medicala in momentul in care si-a revenit din coma, dupa 27 de ani. Cum a ajuns femeia intr-o stare vegetativa? Dar,.

Dan Petrescu, prima reactie dupa victoria cu CSKA

CFR Cluj s-a impus la Sofia in primul meci din grupele Europa League.

Cristina Ich, reactie nervoasa dupa ce a fost amendata de un politist pentru ca era la volan cu telefonul in mana. Val de critici pe internet: Au luat-o nervii pentru ca baiatul ala, in loc sa o divinizeze, a indraznit s-o opreasca in trafic (VIDEO)

Cristina Ich a provocat un val de reactii pe internet dupa ce a fost protagonista unui incident cu un politist care a oprit-o in trafic. Vedeta a primit noua puncte de amenda dupa ce a fost prinsa la volan in ti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )