Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima romanca a fost eliminata de la US Open: Irina Begu a parasit turneul dupa un meci de mare lupta

Adevărul Adevărul,
Prima romanca a fost eliminata de la US Open: Irina Begu a parasit turneul dupa un meci de mare lupta

Bucuresteanca de 24 de ani fost invinsa in turul II, insa va primi o suma consistenta pentru traseul pe care l-a avut la Flushing Meadows. continuă pe Adevărul

Primele romance eliminate la US Open: Irina Begu, invinsa de Roberta Vinci, Alexandra Dulgheru, de Maria Sarapova

Bucuresteanca Irina Begu, jucatoare in varsta de 24 de ani fost invinsa in turul II de Roberta Vinci, insa va primi o suma consistenta pentru traseul pe care l-a avut la Flushing Meadows. De asemenea, Maria Sarapova a avut un meci mai greu decat se asteptata in fata Alexandrei Dulgheru, fiind nevoie de trei seturi pentru a o invinge pe romanca.

US Open: Irina Begu s-a oprit in turul 2 dupa ce a pierdut in fata Robertei Vinci (2-6, 6-4, 6-1)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a oprit in turul 2 al probei de simplu la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, fiind invinsa miercuri de italianca Roberta Vinci, cap de serie N. 28, in trei seturi, 2-6, 6-4, 6-1, informeaza Agerpres.

Irina Begu, eliminata in turul doi la US Open

Jucatoarea Irina Begu a avut un set in fata Robertei Vinci din Italia in turul doi la US Open, dar in cele din urma s-a vazut egalata si invinsa.

Irina Begu si Alexandra Dulgheru in turul doi la US Open

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, luni seara, in turul secund al turneului US Open de la New York prin care isi egaleaza cel mai bun rezultat personal la Flushing Meadows.

Surpriza de proportii la US Open: Dominika Cibulkova a fost eliminata in primul tur de o jucatoare de 15 ani

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova locul 13 mondial) a spus fost eliminata surprinzator in primul tur de la US Open de o jucatoare in varsta de 15 ani.

CM de Judo: Corina Caprioriu a fost eliminata in primul tur, la categoria 57 kilograme

Corina Caprioriu, judoka la categoria 57 kilograme, a fost eliminata in primul tur al Campionatului Mondial de judo de la Celiabinsk Rusia). Ea a pierdut in fata sportivei Cheng-Ling Lien Taipei China).

Tenis: Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi la US Open

Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Begu a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )