Libnet.ro
UNICEF

09:01

Un primar din Arad a fost retinut pentru 24 de ore: A primit peste 11.000 euro mita

B1 B1,
Un primar din Arad a fost retinut pentru 24 de ore: A primit peste 11.000 euro mita

Ion Florin Mot, primarul comunei Zarand, judetul Arad, a fost retinut, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru ca a primit peste 11. 000 euro mita, potrivit unui comunicat al. continuă pe B1

TRAFICANT de droguri RETINUT pentru 24 de ore. Vezi ce cantitate de droguri avea in casa.

Un tanar in varsta de 33 de ani a fost retinut pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce politistii au gasit in locuinta sa peste 1,6 kilograme de heroina. Supefiantele urmau sa ajunga pe piata neagra din Capitala. Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventiva a suspectului. Anchetatorii aveau informatii ca tanarul era distribuitor de droguri si l-au filat mai mult timp. Actiunea de prindere a barbatului nu a fost una usoara. Pentru retinerea acestuia a fost nevoie de sprijinul .

Un barbat din Bucuresti a fost retinut pentru trafic de droguri. Anchetatorii au gasit in locuinta acestui peste 1,6 kilograme de heroina

Un barbat din Capitala a fost retinut pentru trafic de droguri, dupa ce in locuinta acestuia au fost gasite 1,6 kilograme de heroina, procurorii DIICOT urmand sa ceara Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a acestuia pentru 29 de zile.

Cel mai cunoscut medic ortoped din zona Moldovei, Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita

Cel mai cunoscut medic chirurg ortoped din zona Moldoei, Paul Botez, seful sectiei de Ortopedie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, a fost retinut de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce ieri dupa-amiaza a fost prins in flagrant in timp de lua mita.

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Universitatea Tehnica din Iasi a fost retinut

Oliver Stan Florin, barbatul care a incercat luni sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, scrie Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri seara, .

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, retinut pentru luare de mita.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, profesor doctor Paul Botez, a fost retinut pentru luare de mita, dupa ce a primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera, iar in urma perchezitiilor anchetatorii au gasit in biroul acestuia sume importante de bani, transmite Mediafax. Paul Botez, sef al Clinicii de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi si profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a fost retinut miercuri .

Primar din Arad, retinut pentru ca a primit peste 11.000 de euro mita

Primarul comunei Zarand, judetul Arad, Ion Florin Mot, a fost retinut, vineri, de procurorii DNA, pentru ca a primit peste 11. 000 de euro mita, din 40. 000 de euro promisi, pentru a aviza acte necesare denuntatorului pentru a inscrie dreptul de proprietate asupra unui teren de 250 de hectare.

Cate locuri bugetate pentru studenti ofera Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Peste 500 de locuri bugetate sunt disponibile, pentru studiile de licenta, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, la fel ca in 2012, numarul total al locurilor fiind de peste 2. 800 la studii de licenta si peste o mie la masterat, transmite Mediafax. Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, care in anul de studii incheiat a avut peste 10. 000 de studenti, are disponibile 2. 809 locuri la studii de licenta, pentru 38 de specializari, si 1,050 de locuri pentru masteranzi, in 24 de programe de .

Iasi: Seful Clinicii de Ortopedie, retinut pentru LUARE DE MITA, cercetat in libertate.

Seful Clinicii de Ortopedie a Spitalului de Recuperare din Iasi, Paul Botez, retinut miercuri seara pentru luare de mita, va fi cercetat in libertate, dupa ce Tribunalul Iasi a respins cererea procurorilor ieseni de arestare preventiva a medicului, informeaza Mediafax. Medicul Paul Botez a fost adus in catuse la Tribunalul Iasi, joi, in jurul orei 19. 00, dupa ce, cu o seara inainte, fusese retinut, pentru ca ar fi primit 5. 000 de lei de la un pacient pentru a-l opera. El a fost audiat de .

Atentatorul de la Iasi a fost retinut.

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut, in noaptea de luni spre marti, pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca propun masura arestarii preventive sau internarea acestuia la Spitalul Socola, informeaza Mediafax. Procurorul-sef al DIICOT Iasi, Iulia Diaconu a declarat ca Oliver Stan Florin, in varsta de 38 de ani, a fost retinut in urma audierilor si ca in cursul zilei de marti anchetatorii vor .

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )