Libnet.ro
UNICEF

13:30

Primaria Capitalei va primi 2,5 milioane de euro din fonduri europene pentru ca a extins retelele de apa si canal in doua cartiere bucurestene

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei va primi 2,5 milioane de euro din fonduri europene pentru ca a extins retelele de apa si canal in doua cartiere bucurestene

Primaria Capitalei va primi 2,5 milioane de euro din fonduri europene reprezentand un decont pentru lucrarile de extindere a retelelor de apa si canal realizate in cartierele Aparatorii Patriei, Ion Creanga si Sos. Petricani, in perioada 2010-2012, pe bani de la bugetul local. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va plati circa 70 milioane de lei din datoria pe care RADET o are catre ELCEN

Primaria Capitalei va plati circa 70 milioane de lei din datoria de peste 3 miliarde de lei pe care RADET o are catre ELCEN, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in urma intalnirii de lucru de miercuri cu Ministrul Energiei, Victor Grigorescu si cu managementul ELCEN. Cele 70 de milioane lei reprezinta restanta pe care municipalitatea o are catre RADET pentru plata subventiei la energie termica pe ultimele 6 luni, potrivit primarului general.

Report de peste 3,3 milioane euro la extragerile loto de duminica

Duminica, 3 iulie 2016, vor avea loc noi extrageri la Loto 6/49, Noroc, Loto 5/40, Super Noroc, Joker si Noroc Plus. Dupa ultima extragere, reportul a depasit 3,3 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49 si 2,39 milioane euro la Joker.

Cifra de afaceri a grupului Hornbach a ajuns la 1.116 milioane euro

Cifra de afaceri a grupului Hornbach a crescut, in primele trei luni 1 martie- 31 mai), cu 6,1%, ajungand la 1. 116 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Proiect: Pana la finalizarea licitatiei, Primaria Capitalei va face tratamentele de combatere a tantarilor prin Centrul de Protectie a Plantelor. Nu s-au mai aplicat tratamente din octombrie 2015

Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti va efectua tratamentele de dezinsectie - combatere a tantarilor in parcurile si pe spatiile verzi administrate de Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti pana la finalizarea licitatiei prin care acest serviciu va fi executat de un operator privat, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General ce va fi discutat saptamana viitoare. La aceeasi sedinta, se propune si alocarea sumei de 433. 000 lei/ circa 100. 000 de euro catre Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti, din bugetul Primariei Capitalei, pentru combaterea tantarilor. Citeste in articol de ce a ramas Bucurestiul fara contract de combatere a tantarilor si sobolanilor.

Primaria Capitalei va cumpara aparatura pentru a face tomografie la copaci

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat miercuri, dupa sedinta Comandamentului pentru situatii de urgenta convocat in urma ploilor abundente, ca municipalitatea ar putea demara saptamana viitoare procedura de achizitie a unei aparaturi pentru tomografia arborilor.

Controlul poluarii. 48 milioane euro asteapta sa fie investiti pentru reducerea impactului nitratilor asupra mediului

Primul proiect impotriva poluarii cu nitrati implementat de Ministerul Mediului, Apelor si PadurilorMMAP), numit Controlul Poluarii Agricole, s-a derulat in perioada 2002-2007 la nivelul judetului Calarasi, si a avut o valoare de 10,8 milioane de USD.

Indicii, in depreciere, pe fondul unui rulaj de 11,4 milioane euro

Sapte dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,5 milioane de lei, mai mare decat miercuri.

Sunt solicitari de sprijin de circa 100 milioane lei din judetele afectate de inundatii

Sase judete au solicitat Guvernului sprijin, in suma de aproximativ 100 de milioane de lei, pentru recuperarea pagubelor produse in urma inundatiilor, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, astazi, potrivit unor surse din presa.

BREXIT. Lira sterlina si euro, din nou in scadere

Lira sterlina si-a transformat castigul de marti in pierdere si a scazut cu 0,4%, la 1,3297 dolari/lira. Euro s-a depreciat cu 0,1% miercuri.

Deutsche Telekom spera sa obtina 5 miliarde de euro din vanzarea turnurilor de telefonie mobila

Deutsche Telekom pregateste vanzarea turnurilor sale de telefonie mobila din Germania, o tranzactie evaluata la cinci miliarde de euro, urmand exemplul altor rivali europeni care au strans fonduri din vanzarea acestor active, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )