Libnet.ro
UNICEF

13:45

Primaria Sectorului 4 a creat propriul regulament de functionare a scolilor in timpul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Primaria Sectorului 4 a creat propriul regulament de functionare a scolilor in timpul pandemiei

Primaria Sectorului 4 a creat propriul regulament de functionare a scolilor in timpul pandemiei, iar printre masurile luate se afla efectuarea unui triaj epidemilogic la intrarea in unitatea de invatamant, purtarea mastii si in timpul orei si in pauze de catre elevii de la ciclul gimnazial si liceal, iar pentru cei de la ciclul primar masca trebuie purtata doar in pauze. continuă pe Adevărul

Sectorul 4 a creat propriul regulament de functionare a scolilor in perioada pandemiei de coronavirus. Primarul Daniel Baluta: Suntem pregatiti pentru inceperea noului an scolar

Primaria Sectorului 4 a anuntat, marti, ca a creat un regulament in baza caruia vor fi asigurate toate normele de siguranta pentru elevii si profesorii din sector. Documentul a fost elaborat de catre.

Marian Vanghelie a dezvaluit cu cine e dispus sa colaboreze daca va castiga un nou mandat la Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, luni, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Alexandru Rotaru, ca, daca ar castiga alegerile la Primaria Sectorului 5, ar vrea sa colaboreze la Primaria Capitalei cu Calin Popescu.

Drumul spre Primaria Sectorului 1 este lin pentru Ciprian Ciceu, candidatul Re:Start Romania

Ciprian Ciceu, candidatul propus de partidul Re:Start Romania la Primaria Sectorului 1 a Municipiulu.

Candidati exotici la Primaria Capitalei. Adriana Bahmuteanu vrea Primaria Sectorului 1, iar Brigitte Pastrama vaneaza un loc de consilier la Sectorul 2

Adriana Bahmuteanu se inscrie azi in cursa pentru Primaria Sectorului 1 din Capitala ca independent, potrivit surselor Adevarul. De asemenea, fost sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte Pastrama, se afla pe lista de consilieri a lui Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, mai spun sursele citate.

Adriana Bahmuteanu candideaza la Primaria Sectorului 1

Adriana Bahmuteanu si-a anuntat candidatura pentru functia de primar al Sectorului 1 al Capitalei. Vedeta s-a inscris in cursa electorala in ultima zi in care mai putea face acest lucru, adica marti, 18.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Ma astept sa obtin 51% din voturi (VIDEO)

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat si intre anii 2000-2016. in acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a facut ca primar in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )