Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primarul Bacaului, ultimul baron liberal al Moldovei, se clatina sub acuzatiile DNA

Adevărul Adevărul,
Primarul Bacaului, ultimul baron liberal al Moldovei, se clatina sub acuzatiile DNA

Romeo Stavarache, edilul Bacaului, a fost implicat in ultimii ani intr-o serie de scandaluri si anchete de presa. Avocati, politisti si asociatii profesionale l-au denuntat la Directia Nationala Anticoruptie dar si la parchetele instantelor bacauane pentru abuz in serviciu, pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti, prejudicierea interselor persoanelor, a bugetului local, dar si pentru fapte de coruptie . continuă pe Adevărul

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, respinge acuzatiile DNA, sustinand ca fapta de care este acuzat nu a existat niciodata si ca este o eroare a.

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache este anchetat pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru tentativa de abuz in serviciu, intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte catre un subaltern, potrivit.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost trimis in judecata de DNA pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, pentru tentativa de abuz in serviciu.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA astazi, 3 aprilie, pentru tentativa de abuz in serviciu.

VIDEO Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata de procurorii DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru tentativa de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, intr-un dosar privind repartizarea unei locuinte catre un subaltern. Alaturi de Stavarache au fost trimisi in judecata alti doi angajati ai Primariei din Bacau.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata pentru tentativa de abuz in serviciu

Romeo Stavarache, primarul mhnicipiului Bacau a fost trimis in judecata de cate procurorii anticoruptie, pentru tentativa de abuz in serviciu, intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte catre un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )