Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata pentru tentativa de abuz in serviciu

B1 B1,
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata pentru tentativa de abuz in serviciu

Romeo Stavarache, primarul mhnicipiului Bacau a fost trimis in judecata de cate procurorii anticoruptie, pentru tentativa de abuz in serviciu, intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte catre un. continuă pe B1

VIDEO Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata de procurorii DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru tentativa de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, intr-un dosar privind repartizarea unei locuinte catre un subaltern. Alaturi de Stavarache au fost trimisi in judecata alti doi angajati ai Primariei din Bacau.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, respinge acuzatiile DNA, sustinand ca fapta de care este acuzat nu a existat niciodata si ca este o eroare a.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost trimis in judecata de DNA pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, pentru tentativa de abuz in serviciu.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA astazi, 3 aprilie, pentru tentativa de abuz in serviciu.

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache este anchetat pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru tentativa de abuz in serviciu, intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte catre un subaltern, potrivit.

Bistrita: Fost subprefect PNTCD, trimis in judecata pentru evaziune fiscala; prejudiciul-5 mil. lei

Fostul subprefect PNTCD al judetului Bistrita-Nasaud, Damaschin Berende, a fost trimis in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, el fiind acuzat ca a intocmit peste 250 de facturi fictive, cauzand un prejudiciu de cinci milioane de lei, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de miercuri al Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud, procurorii il acuza pe Damaschin Berende ca in perioada 2005-martie 2008, in calitate de administrator la SC GB Lumidan SRL Rodna, a inregistrat in evidentele contabile 254 de facturi fiscale fictive, cu consecinta influentarii obligatiilor fiscale, constand in TVA si impozit pe profit, cauzand un prejudiciu de 4. 819 de lei.

Fost subprefect PNTCD Bistrita, trimis in judecata pentru evaziune fiscala: Prejudiciul se ridica la cinci milioane lei

Damaschin Berende, fost subprefect PNTCD al judetului Bistrita - Nasaud, a fost trimis in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, el fiind acuzat ca a intocmit peste 250 de facturi fictive, prejudiciul.

Fost subprefect trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul cauzat ajunge la 5 milioane de lei

Damaschin Berende este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, dupa ce a inregistrat in evidentele contabile mai multe facturi fiscale fictive, cauzand un prejudiciu de 4,9 milioane de lei.

Primarul Bacaului, trimis in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis trimiterea in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu a primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache.

Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, intr-un dosar vizand repartizarea unei locuinte catre un subaltern, respinge acuzatiile, sustinand ca fapta de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )