Libnet.ro
UNICEF

08:32

Primarul din Sfantu Gheorghe isi cere scuze romanilor

Adevărul Adevărul,
Primarul din Sfantu Gheorghe isi cere scuze romanilor

In campania electorala din 2012, Antal Arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, spunea ca nu vrea deputat roman pentru orasul sau. Azi MaghiaRomania l-a intrebat pe Antal despre aceasta declaratie, iar primarul si-a cerut scuze comunitatii romanesti. continuă pe Adevărul

Antal Arpad, primarul municipiului Sf. Gheorghe: Romanii sa sprijine autonomia Tinutului ...

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, propune reprezentantilor comunitatii romanesti sa sprijine autonomia Tinutului Secuiesc, iar maghiarii sa le dea, in virtutea reciprocitatii, garantii ca vor primi posturi de conducere, cu respectarea proportionalitatii etnice. Antal Arpad, lider local al UDMR, a declarat, simbata, la o conferinta intitulata Autonomie si regionalism - provocarile deceniului, ca autoritatile locale si judetene reprezinta bastionul prin care maghiarii isi pot .

Primarul din Toronto a recunoscut ca a consumat droguri ilegale in timpul mandatului

Rob Ford, primarul din Toronto, a recunoscut ca a consumat droguri ilegale in timpul mandatului. Chemat sa raspunda acuzatiilor in fata consiliului orasului, edilul si-a recunoscut vina, insa refuza sa.

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, retinut pentru 24 de ore pentru infractiuni economice

Fostul primar alCaracalului, Gheorghe Anghel, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri in arestul IPJ Olt, fiind invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice prin care s-a prejudiciat.

Un sofer a intrat cu masina sub CONDUCTA DE TERMOFICARE din Pitesti. Omul isi verifica GPS-ul

Un autovehicul de teren al carui sofer isi verifica GPS-ul a intrat, sambata, sub conducta de termoficare a municipiului Pitesti, dupa ce masina a izbit un autoturism pe care l-a proiectat intr-un stalp, conf.

Cetatenii din Insulele Maldive isi aleg astazi presedintele

Votantii din Insulele Maldive merg astazi la urne pentru a-si alege un nou presedinte, in speranta ca noua campanie electorala va rezolva criza politica a statului, caer dureaza de doi ani si care a lovit puternic turismul, informeaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )