Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Iasului (PSD) il contrazice pe Dragnea: Sevil Shhaideh este nepotrivita pentru functia de premier

Hotnews Hotnews,
 Primarul Iasului (PSD) il contrazice pe Dragnea: Sevil Shhaideh este nepotrivita pentru functia de premier

Primarul Iasului, Mihai Chirica, spune ca propunerea liderului PSD Liviu Dragnea pentru functia de premier, Sevil Shhaideh, este nepotrivita, scrie Ziarul de Iasi. Chirica, care este si vicepresedinte al PSD, recunoaste insa ca Liviu Dragnea a fost imputernicit de liderii din teritoriu sa propuna solutia pe care o crede el de cuviinta. continuă pe Hotnews

Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana cand va obosi; eu nu-mi bat joc de ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la Antena 3, ca Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru pana in momentul in care va obosi, caz in care o va inlocui el, insa a apreciat aceasta varianta ca improbabila, intrucat Shhaideh are.

Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh va fi prim-ministru pana in momentul in care va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Nu imi bat joc de Guvern

Invitat pe platoul Antenei 3, presedintele Camerei Deputatilor si liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat ca premierul propus, Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru pana in momentul in care va obosi.

REVOLTA in PSD: Propunerea Sevil Shhaideh este NEPOTRIVITA

Primarul unuia dintre cele mai mari orase din Romania si vicepresedinte al PSD la nivel national intra 'in coliziune' cu seful social democratilor, Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, Mihai.

PSD transmite ca Sevil Shhaideh nu are cont de Facebook

Biroul de presa al PSD a transmis, vineri, ca Sevil Shhaideh, propunerea partidului pentru postul de prim-ministru, nu are cont pe Facebook, in conditiile in care mai multe mesaje aparute pe un cont de Facebook atribuit ei au fost preluate de catre presa.

Senzational: Sevil Shhaideh este fiica miliardarului evreu George Soros

Sevil Shhaideh s-a nascut in urma unui viol cu perversiuni comis de bandele reunite ale Partidului Social Democrat si Partidului Romania Unita asupra lui George Soros. Violul a fost, desigur, simbolic, nimeni, in afara de sanatatea mintala a romanilor n-a avut de suferit.

Mircea Toma: Senzational! Sevil Shhaideh este fiica miliardarului evreu George Soros

Sevil Shhaideh s-a nascut in urma unui viol cu perversiuni comis de bandele reunite ale Partidului Social Democrat si Partidului Romania Unita asupra lui George Soros. Violul a fost, desigur, simbolic, nimeni, in afara de sanatatea mintala a romanilor n-a avut de suferit.

Traian Basescu, dupa consultarile de la Cotroceni: Sevil Shhaideh are experienta politica zero. PMP il propune premier pe Eugen Tomac

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, joi, la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, are experienta politica zero. Basescu a mai afirmat ca ce i se mai poate reprosa lui Sevil Shhaideh este ca Este casatorita cu un om care a lucrat 20 de ani in Ministerul Agriculturii de la Damasc. Am spus maxim ce pot sa spun public, a adaugat liderul PMP, care l-a propus pe Eugen Tomac pentru functia de premier.

Mitropolitul Clujului despre Sevil Shhaideh: as fi dorit un premier roman si ortodox, pe Vasile Dancu

Mitropolitul Vadului, Feleacului si Clujului, Andrei Andreicut, ar fi preferat un premier roman si ortodox in locul propunerii lui Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh. iPS l-a si numit pe preferatul sau: vicepremierul Vasile Dincu, care ar corespunde tuturor criteriilor.

Demonstratie. Ce sanse are Dragnea sa o impuna premier pe Sevil Shhaideh cu mana CCR

PSD intentioneaza sa genereze un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Presedintie, in situatia in care Klaus Iohannis va desemna un alt premier decat Sevil Shhaideh. Teoretic, sansele PSD sunt minore, avand in vedere ca argumentele PSD se refera la o decizie a CCR din 2014, care nu este deloc valabila. Constitutional, desemnarea premierului ramane atributul presedintelui. Totusi, PSD are majoritate la CCR.

Dragnea, dupa acuzele ca sotul lui Shhaideh este sustinatorul lui Assad: Serviciile sa aiba o pozitie clara. Altfel, o sa consider ca zvonurile pleaca de la ele

Liviu Dragnea sustine ca numirea lui Sevil Shhaideh in fruntea Guvernului nu ar fi un risc de securitate nationala. Liderul PSD le-a cerut serviciilor secrete sa spuna public daca Shhaideh are vreo vulnerabilitate. Altfel, eu o sa consider ca aceste zvonuri pleaca de la ei, a spus Dragnea. Pozitia liderului PSD vine in contextul in care riseproject. ro a scris ca sotul lui Shhaideh este sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )