Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, anunta cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Capitala: Megabulevardul ce va strabate 3 sectoare (VIDEO)

B1 B1,
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, anunta cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Capitala: Megabulevardul ce va strabate 3 sectoare (VIDEO)

Bucurestiul va avea un megabulevard care va strabate trei sectoare, a anuntat Daniel Florea. Primarul Sectorului 5 a sustinut ca 7,4 kilometri liniari de cale ferata dezafectata vor fi transformati. continuă pe B1

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

SIPRI: China, al doilea cel mai mare producator de armament din lume

Un nou studiu al Institutului de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) sugereaza ca Republica Populara Chineza este al doilea cel mai mare producator de armament din lume, dupa Statele Unite, dar inainte de Rusia.

Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume VIDEO

Boeing a efectuat sambata zborul inaugural al aeronavei 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume, intensificand concurenta cu rivalul european Airbus, pe fondul crizei provocate de prabusirile care au dus la consemnarea la sol a aeronavelor 737 MAX, transmite Reuters.

Fortele Terestre Romane iau parte la cel mai mare exercitiu militar NATO din Europa organizat de SUA in ultimii 25 de ani. Cati militari aliati participa VIDEO

Fortele Terestre Romane vor lua parte, anul acesta, la Defender Europe 20, cel mai mare exercitiu militar desfasurat de Statele Unite in Europa in ultimul sfert de secol.

Faze tari: Motivul pentru care un sofer din SUA circula cu un schelet imbracat in masina; Un baietel in varsta de 3 ani a devenit cel mai tanar membru al Mensa, organizatia dedicata persoanelor cu cel mai mare IQ din lume

Lucy si Maria: Cazul bizar al gemenelor care nu par a fi inrudite. Lucy are parul roscat si drept, tenul alb si ochii albastri. Maria are parul brunet si cret, pielea inchisa. Cum au declansat cateva bucati de slanina o alerta antitero la Chisinau. Incident bizar sambata seara la Chisinau, unde un pachet aruncat de o persoana necunoscuta.

Romania, printre tarile cu cel mai mic salariu minim din Europa

Diferenta dintre cel mai mic salariu minim din Europa si cel mai mare este de 1. 700 de euro. Romania se afla, alaturi de Bulgaria si Ungaria, printre tarile cu cele mai scazute salarii minime.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 23 IANUARIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

incepand cu 29 ianuarie, FP va demara oferta publica de rascumparare la pretul de 1,39 lei, cu 6,51% peste ultimul pret din piata * Profit de 3,129 miliarde de lei, la finele lunii decembrie 2019, cu 54% peste cel din noiembrie, ca urmare a incasarii dividendelor de la Hidroelectrica Impulsionate de anuntul privind pretul de 1,39 leiunitate la care Fondul Proprietatea FP) va derula oferta publica de rascumparare pentru cel mult 200 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,62% din capitalul social, titlurile FP au marcat cel mai mare randament din indicele BET, in intervalul 17 - 23 ianuarie.

Coronavirusul din China: Numarul de infectii ar putea fi mai mare de 40.000 (cercetatori din Hong Kong)

Cercetatori din Hong Kong afirma, bazandu-se pe modele matematice, ca numarul de persoane infectate este mai mare de 40. 000 si cer guvernului masuri draconice pentru a restrange circulatia persoanelor, daca vor sa stopeze propagarea virusului.

Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu. Un senator are un salariu mai mare

Pe 4 noiembrie 2019 a preluat mandatul de ministru in cadrul Ministerului Finantelor Publice si s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finante, Eugen Teodorovici. Cati bani castiga lunar? Cati bani castiga lunar ministrul de Finante Florin Citu? Florin Citu a devenit finantistul liberalilor si s-a inscris in partid o data cu .

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )