Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primele imagini din interiorul sectiei ATI care a ars la Spitalul de la Piatra Neamt. Zece persoane au murit aici incercand sa lupte cu Covid-19 (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

B1 B1,
Primele imagini din interiorul sectiei ATI care a ars la Spitalul de la Piatra Neamt. Zece persoane au murit aici incercand sa lupte cu Covid-19 (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si urmeaza sa fie transferat. continuă pe B1

Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Au aparut imagini cu salonul din sectia de terapie intensiva de la Spitalul din Piatra Neamt, distrus de incendiul in urma caruia 10 persoane au murit.

Primele imagini din sectia ATI de la Piatra Neamt cuprinsa de flacari

Au aparut primele imagini cu sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, unde 10 persoane si-au pierdut viata in urma izbucnirii unui incendiu.

Primele imagini de la locul tragediei, unde 10 pacienti COVID-19 au murit intr-un incendiu la ATI (VIDEO)

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu la ATI, toti ar fi fost persoane intubate. Sectia de terapie intensiva a spitalului a fost distrusa. Pana la aceasta ora nu este cunoscut numarul persoanelor.

EXCLUSIV Primele imagini de la inmormantarea lui Vladimir Gaitan. Cine l-a condus pe ultimul drum FOTO

Avem primele imagini de la inmormantarea actorului Vladimir Gaitan. Aproximativ 50 de persoane l-au insotit, sambata, pe ultimul drum, pe marele actor Vladimir Gaitan. Printre acestia s-au numarat sotia, fiul, precum si fiica actorului. Imagini exclusive de la inmormantarea actorului Vladimir Gaitan. Niciun actor nu l-a insotit pe ultimul drum Vladimir Gaitan a fost inmormantat .

Ce s-a intamplat, in aceasta dimineata, la casa lui Alex Bodi. Primele imagini de la perechezitii

Alex Bodi este in vizorul oamenilor legii. Ce s-a intamplat in casa lui in aceasta dimineata? Iata imagini cu celebrul afacerist iesind din propria locuinta alaturi de mascati! Cine se mai afla in vila fostului sot al Biancai Dragusanu in timpul perchezitiilor? Alex Bodi, surprins de mascati in aceasta dimineata. Imagini de la perchezitii Ample .

Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion. Primele imagini cu cei doi impreuna

Razvan Simion si noua sa iubita au fost surprinsi in amiaza mare pe strazile din Bucuresti. Aceasta este pentru prima data cand fanii matinalului de la Antena o pot observa in detaliu pe cea care ii incalzeste acum sufeltul. Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion Matinalul de la Antena nu prea a stat .

Otrava din farfurie. Alimentul banal care contine substante toxice cancerigene

Din ce in ce mai multe produse din comert sunt periculoase pentru sanatatea noastra, spun cercetatorii. Asociatia Pro Consumatori a facut public un studiu ingrijorator: un aliment banal, pe care il consuma toti romanii, contine substante toxice cangerigene. Aliment consumat de toata lumea, periculos pentru sanatate Daca iti plac maslinele si le consumi in cantitati .

Primele imagini in public cu Donald Trump, dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Cum s-a comportat (VIDEO)

Presedintele infrant in alegerile din SUA, Donald Trump, a avut prima aparitie publica dupa scrutinul prezidential, la un eveniment dedicat Zilei Veteranilor. Aceasta a fost considerata prima aparitie a lui.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )