Libnet.ro
UNICEF

17:46

Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei cu Horia Brenciu in locul Andrei. PRO TV a inceput filmarile

Playtech Playtech,
Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei cu Horia Brenciu in locul Andrei. PRO TV a inceput filmarile

3, 2, 1si incepe Vocea Romaniei! Noul sezon al show-ului este pe roate, juratii au fost decisi, concurentii au inceput sa isi dea coate, iar platoul se sterge de praf chiar in acest moment. Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei Au aparut primele imagini din sezonul 9 al concursului de muzica Vocea Romaniei. Echipa . continuă pe Playtech

Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, dupa The Dark Knight

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile, iar performanta sa dupa filme precum The Dark Knitght, Inception sau Dunkirk ii ofera o flexibilitate sporita, cand.

VIDEO Primele imagini din drona cu intreg ciotul de autostrada care va lega Romania de Ungaria in apropiere de Oradea. Ungurii vor termina autostrada lor mai devreme

Langa Oradea, de la Biharia la Bors, sunt in lucru in prezent 5,3 km de autostrada - practic capatul vest al celebrei autostrazi Transilvania. Tronsonul se va lega direct la reteaua maghiara de autostrazi, vecinii de la vest lucrand acum la finalizarea M4 planificata pentru inceputul lui 2020. Lucrarile pe partea romaneasca au inceput in acest an, mobilizarea constructorului e buna, iar prima filmare din drona cu intreg ciotul a fost realizata de curand.

Irina Rimes, prima reactie strict despre plecarea Andrei de la Vocea Romaniei: Ma supara rautatile!

Irina Rimes, invitata la Europa FM, in Clubul de Seara, a avut prima reactie strict despre plecarea Andrei din cadrul concursului muzical Vocea Romaniei. intr-o discutie de seara, ca intre amici, artista a povestit despre muzica, sperantele pe care le are inainte de un nou sezon al Vocii si implicit si despre plecarea Andrei din .

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )