Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primul caine testat pozitiv la noul coronavirus in Statele Unite a fost eutanasiat

Hotnews Hotnews,
 Primul caine testat pozitiv la noul coronavirus in Statele Unite a fost eutanasiat

Primul caine care a fost testat pozitiv la coronavirus in Statele Unite a murit, anunta National Geographic, care precizeaza ca acesta a prezentat simptome asemanatoare cu cele dezvoltate de oameni, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Buddy, primul caine testat pozitiv in SUA, a murit

Buddy, un Ciobanesc german din Staten Island, New York, care a fost primul caine testat pozitiv pentru coronavirus din Statele Unite ale Americii SUA, n. r. ), a murit, fiind prima vietate de acest gen, potrivit unui ra.

Ce trebuie sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Medici de la renumite spitale din Bucuresti au explicat pentru populatie ce trebuie sa faca daca au fost testati pozitiv cu coronavirus, in contextul in care tot mai multi romani merg sa se testeze la cerere, din diverse motive. Ce sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru coronavirus. Pasii care trebuie sa ii urmezi .

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

Povestea tragica a unei gravide depistate pozitiv cu noul coronavirus. Medicii ar fi vrut sa ii dea tratament chiar si dupa ce testul a iesit negativ

O femeie insarcinata, depistata pozitiv cu noul coronavirus a trecut prin momente cumplite in Spitalul din Campulung, acolo unde a fost dusa dupa ce primit rezultatul testului. Femeia din Arges a povestit pe.

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

Florin Salam are parte de o noua drama in familia sa mult incercata. Fratele sau, care mai sufera si de alte afectiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Barbatul se lupta in aceste momente pentru vi.

CORONAVIRUS |Salko Bukvarevic, ministru bosniac a murit, dupa ce a fost testat pozitiv

Salko Bukvarevic, ministru bosniac pentru problemele veteranilor, a murit miercuri, 29 iulie, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un ministru bosniac s-a stins din viata, dupa ce s-a.

MAE anunta ca inca un angajat al ministerului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca inca un angajat al institutiei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Centralei.

Seful Politiei Locale Targoviste, testat pozitiv cu Sars-cov-2

Seful Politiei Locale Targoviste, col. r) Gheorghe Dinu, a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului din Targoviste, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul virus.

Sefa DSP Giurgiu, testata pozitiv pentru noul coronavirus. Masca ar putea deveni obligatorie in piete si alte spatii deschise aglomerate din judet (VIDEO)

Sefa Directiei de Sanatate Publica Giurgiu a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. De altfel, desi spune ca situatia este pe un trend pozitiv in judetul in care o localitate fusese plasata in.

TRILIOANELE INJECTATE PE PIETELE FINANCIARE NU AJUTA LA REDRESAREA ECONOMIEI REALE A inceput al doilea val al concedierilor din Statele Unite

In ultima zi a lunii iulie 2020 se incheie perioada de aplicare a unor prevederi ale Legii CARES Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security) din Statele Unite, pe baza careia a fost lansat un program de stimulare economica de 2,2 trilioane de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3527 seconds )